IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 6 години брак – Рики Мартин се развежда

7 юли 2023 15 00

Певецът и Джуан Йосеф се разделят с взаимно уважение

БГНЕС

БГНЕС

Рики Мартин хвърли бомба в Instagram, споделяйки, че той и Джуан Йосеф се развеждат. След шест години брак, двамата са взели решение да тръгнат по различни пътища.

Известният певец и неговият партньор са споделили съвместно изявление за своя съюз, който „завършва с любов, уважение и достойнство“.

Роденият в Пуерто Рико изпълнител и сирийско-шведският художник си остават приятели, за да поддържат „здрава семейна динамика“ в името на децата си.

51-годишният Рики и 38-годишният Джуан ще си поделят отглеждането на сина и дъщеря си – Лусия на 4 и Рен на 3 годинки. Отделно певецът е баща на 14-годишни близнаци – Матео и Валентино, за които оттук нататък ще се грижи сам.

Двойката се разделя с взаимно уважение

Публикацията на двамата разчувства много от последователите им. В нея двойката пише, че на раздяла не таят лоши чувства.

„Решихме да прекратим брака си с любов, уважение и достойнство към нашите деца и отчитайки това, което преживяхме като двойка през всички тези прекрасни години“, започва изявлението на Мартин и Йосеф.

Каква е причината за края на брака между двамата, предстои да разберем тепърва. За момента нито единият, нито другият не желаят да коментират подробности.

Рики е решил да ограничи коментарите под поста за развода си.

„Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, съсредоточена върху мира и приятелството, за да продължим съвместното възпитание на нашите деца, запазвайки уважението и любовта, които имаме един към друг“, пишат още двамата, които вече попадат в графата бивши.

Рики Мартин,

Рики Мартин разгорещи страстите, позирайки само по кърпа

Нов удар по репутацията на Рики Мартин

Рики Мартин се измъкна по делото за секстормоза

Рики и Джуан се запознават през 2015-а

Известният изпълнител и художникът издържаха цели шест години в брак. Двамата се запознаха онлайн през 2015-а. Няколко месеца след като си писали непрекъснато, решават да се видят на живо. И връзката им започнала от Лондон, където се видели лице в лице.

През 2016 г. Мартин обяви в тв ефир, че е сгоден. А две години по-късно, през януари, той и художникът се ожениха тайно.

„Видях изкуството му и полудях, защото наистина обичам това, което прави. Наистина е оригинално. И аз се свързах с него и след това го взех“, призна Рики в интервю за Елън Дедженеръс.

Рики вече има двама сина от сурогатна майка, но когато се събира с Йосеф, решава да има още. И така се появяват Лусия и малкият Рен.

Миналата година племенникът на звездата – Денис Санчес, обяви, че Мартин го е насилвал сексуално. И поиска временна ограничителна заповед. Изпълнителят отрече всичко и изтъкна, че младият мъж имал психични проблеми, заради които не може да му се вярва.

През ноември Рики заведе дело за 20 милиона долара срещу своя племенник, като посочи, че той не спира да го изнудва за пари.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари