IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Хейли Бийбър сподели още кадри от най-щастливия си период

15 май 2024 10 50

Моделката и съпругът й Джъстин очакват първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Болдуин Бийбър реши да сподели със своите многомилионни последователи още снимки и видеа от бременността си. 

Преди няколко дни красивата съпруга на Джъстин Бийбър сподели нова своя снимка, на която е облечена в бялата дантелена рокля на Saint Laurent, направена по дизайн на Антони Вакарело. Именно този тоалет Хейли носи по време на подноявяването на обетите с Джъстин, когато и двамата обявиха, че очакват първото си дете. Тогава те споделиха снимки и видеа от специалния момент, за да зарадват своите фенове и приятели, които побързаха да ги поздравят в коментарната секция. 

Новата снимка на Хейли се появи в нейните истории в Instagram. На въпросния кадър вече официално и ясно се вижда наедрялото й коремче, обвито в красивата дантелена рокля, която е допълнена с воал от идентична материя. Той служи и като шал за коса, който предпазва прическата на г-жа Бийбър от вятъра по време на сватбената церемония. Зад нея се разкрива красив фон на море и палмови дървета. 

На снимката, която бе допълнена само с емотиконка на ръце, оформящи сърце, и звезди, Хейли се усмихва леко, докато гледа извън обсега на камерата и е поставила ръцете си точно над корема. Въпреки че подновяването на обетите на семейство Бийбър се случи на зелен хълм, последната снимка на Хейли е направена на балкон преди или след самата церемония. 

Сватбената визия на моделката бе показана за първи път в снимките и видеата, с които двойката обяви, че очаква първото си дете. Първоначално влюбените се венчаха през 2018 година. 

Малко след като споделиха щастливата новина, говорител на семейството заяви, че Хейли е бременна в шестия месец. Противно на първоначалните спекулации, бъдещата баща и майка на Джъстин - Пати Малет, заяви, че двойката не очаква близнаци. Тя допълни, че всички се надяват това бебе да е първото от много, но засега се радват и на тази страхотна новина и гледат с надежда към бъдещето. 

Във видеото, споделено от младоженците, Хейли и Джъстин се целуват, докато стоят заедно на зелен хълм и подновяват обетите си. В друг кадър виждаме как изпълнителят поставя ръце около стомаха на съпругата си, стоейки зад нея, докато двамата показват еднаквите си халки. 

Хейли също така позира самостоятелно, гордо демонстрирайки наедрялото си коремче, а Джъстин се превръща в личния й фотограф. След това той се присъединява към нея, целува я и двамата прегръщат все още нероденото си дете. 

Този септември влюбените ще отпразнуват шест години от първата си сватба. И макар те често да споделят снимки и видеа в социалните мрежи, решиха да запазят новината за бременността в тайна цели шест месеца. Според източници, двамата са казали само на семействата и най-близките си приятели, като са ги помолили да не споделят с никого щастливото събитие. 

"Когато разбраха, че Хейли е бременна, това беше най-хубавият ден и за двамата. Много бяха емоционални. Чувстват се благословени. Още от първия момент, когато разбраха за бебето, започнаха да изпитват желание да го защитават", казва близък до бъдещите родители. 

До този момент Джъстин и Хейли не разкриват повече детайли около бременността, включително дали знаят пола на бебето и дали са избрали име. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари