IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на слуховете за развод: Хейли и Джъстин Бийбър заедно на Coachella

15 април 2024 09 00

Двойката изглеждаше влюбена и щастлива

Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбър присъстваха на изява на Лана Дел Рей на музикалния фестивал Coachella. Двойката беше заснета от други зрители. На фона на слуховете, че отношенията им са влошени, знаменитостите си говореха сладко и изглеждаха в пълна хармония.

Фенове забелязаха как Джъстин дори целунал трогателно жена си по челото.

Двойката, която сключи брак през 2018 г., от известно време се бори със слуховете, които витаят около връзката им.

През февруари Стивън Болдуин, бащата на Хейли, публикува отново странна публикация, в която помоли феновете да се „молят“ за дъщеря му и нейния съпруг.

„Християни, моля, докато мислите за Джъстин и Хейли, отделете малко време, за да кажете малка молитва за тях, за да получат мъдрост, защита и да се доближат до Господ“, гласи публикацията.

От доста време се говори, че двамата са на различна вълна относно децата. Джъстин отдавна иска наследник, докато съпругата му не е съвсем сигурна дали е готова да бъде майка. Предполага се, че това е въпросът, заради който двамата имат противоречия.

Съвсем скоро пък Хейли Бийбър изненада феновете с неочаквана промяна във визията си. Новото си амплоа тя сподели в социалните мрежи. Моделът вече е с къса прическа. Феновете са сигурни, че промяната в имиджа е свързана със слухове за развод с Джъстин Бийбър. „Обратно към краткото“, написа Хейли.

„Тя иска да се върне във времената, когато всичко беше добре за тях“, „Изглежда невероятно. Косата ѝ ми липсваше така, очевидно и на Джъстин“, „Приятелите на Хейли винаги сменят прическите си, когато има проблеми в личния им живот“, пишат потребители.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари