IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свободата ѝ отива – София Вергара на почивка в Италия след развода

19 юли 2023 12 30

Актрисата и съпругът ѝ Джо Манганиело сложиха край на 7-годишен брак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Италия получи невероятен подарък за лятото, а именно София Вергара по бански.

Актрисата от „Модерно семейство“ замина за предпочитаната светска дестинация този месец, за да отбележи 51-ия си рожден ден. Преди няколко дни тя публикува поредица от снимки, на които показва как се забавлява на фона на новината, че е сложила край на 7-годишния си брак с Джо Манганиело. Вергара е на почивка заедно със свои приятели, които ѝ помагат да забрави за семейния живот и да я накарат да се почувства по-добре.

Очевидно опитите на приятелския кръг на София се увенчават с успех, тъй като на снимките в социалните мрежи тя изглежда повече от добре и явно се наслаждава на времето си в Италия. Един от последните кадри показва актрисата в красив син цял бански с леопардов принт, който описва тялото ѝ по прекрасен начин. Фенка на по-изрязаните долни части, Вергара заложи на модел с доста вдигната талия и прашка, които привлякоха вниманието не само на местните, но и на феновете в Instagram.

„Последни дни от ваканцията! Дори когато си толкова топъл, все още те обичам, Равело!!!“, написа София под серията от снимки. Тя се опитва да спазва препоръките на лекарите, хидратирайки се с обилно количество питейна вода. Дори този обикновен акт на действие се превърна в сексапилна снимка, която може спокойно да бъде използвана за реклама на вода.

Малко по-рано през деня Вергара публикува и видео, на което държи бутилка с вода в едната ръка и чаша в другата, катерейки се по един от шезлонгите. „Nos vamos a morir del calor pero contentas!!!☀️☀️“, гласеше описанието, което означава „Ще умрем от жега, но поне сме щастливи“. Според актрисата, термометърът в Равело показвал 33 градуса.

Публикацията на София бе направена в същия ден, когато стана ясно, че се задава развод между нея и Джо Манганиело след седемгодишен брак. „Взехме трудното решение да се разделим. Като двама души, които се обичат и уважават много, ви молим да уважите нашето лично пространство, докато се справим с тази фаза от живота си“, гласи официалното съобщение на двойката.

На фона на новината Вергара получи няколко окуражителни коментара под последните си снимки. Колежката ѝ от „Модерно семейство“, Джули Боуен, написа „Така изглеждат сексапилността и моминският живот“.

София Вергара посрещна 2023 на плажа с бански на Dolce & Gabbana

София Вергара с целодневно парти за 50-годишния си юбилей

Звездна мода: София Вергара се завърна в Стария Холивуд

На 10 юли София отпразнува рождения си ден с вечеря под лимонови дървета в известен ресторант в Капри. На един от клиповете, публикувани в Instagram, се вижда как актрисата се наслаждава на красива торта, докато служителите на заведението ѝ пеят „Честит рожден ден“. По време на вечерята Вергара си направи още няколко снимки със своите приятели, като заяви под публикацията, че е страшна късметлийка за това, че ги има в живота си.

В допълнение към празненствата, звездата се наслади и на туристическия живот в Италия. Тя се разходи из различни забележителности на амалфското крайбрежие и похапна вкусна италианска храна, комбинирана с местно вино.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари