IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снуп Дог се похвали с нов бизнес

27 юли 2023 10 40

Рапърът благодари на приятелката си Марта Стюарт

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Снуп Дог се впуска в поредното бизнес начинание. 51-годишният рапър призна, че за него той се вдъхновил благодарение на приятелката му Марта Стюарт. Готвачката от години си партнира с него, като сега му е помогнала да създаде своята марка сладолед.

След като се появи в нейното шоу през 2008 г., Снуп става близък приятел на известната тв водеща. Дори заедно правят тв предаване, посветено на кулинарията. А по-късно си сътрудничат за други общи проекти.

Сладоледът на рапъра тръгва по магазините от август

Сладоледът, който ще носи името Dr Bombay – кръстен на героя на незаменими токени (NFT) на Снуп Дог, ще се появи на рафтовете в известна верига американски магазини в началото на август. Той ще струва 4,98 долара.

Гамата сладоледи на звездата включва седем различни вкуса. Техните имена не са подбрани случайно. Bonus Track Brownie, Cocoa Cream Cookie Dream и Iced Out Orange Dream – всички те са кръстени на любимите „закуски“ на изпълнителя със златен ланец на врата.

В интервю за TMZ, пред което разказа за новото си начинание, Снуп разкрива, че благодари на Стюарт за това, че му е помогнала да превърне идеята си в реалност. Но има и още един човек, който го е подтикнал да направи сладоледите.

Дейвид Бекъм заведе синовете си на концерт на Снуп Дог

Джони Деп като космонавт, а Снуп Дог и Еминем пушат марихуана

Снуп Дог накарал Марта Стюарт да посади марихуана

„Отдавам заслугата на двама души за това къде съм в момента. Master P (рапър) ми показа бизнеса. Но Марта Стюарт ми показа как да го пренеса на друго ниво“, обяснява той.

„Тя винаги ми обясняваше как съм в различни универсални магазини, имам готварска книга, разширявам бизнеса си, правя различни неща, за да разнообразя портфолиото си“, казва още рапърът, разяснявайки как готвачката го подтикнала да надгражда започнатото преди години.

Марта Стюарт

Снимка: БГНЕС

Припомняме, че в края на миналата година Снуп пусна своята колекция „Snoop Doggie Doggs“. В нея има специални дрешки за кучета като жилетки с качулки, елечета, играчки и други аксесоари за четириноги. По-рано пък той сподели, че е влязъл в бизнеса с бързи храни, предлагайки специален хотдог.

Иначе рапърът не е първата известна личност, която пуска своя марка сладолед. Преди броени дни Шер се похвали, че след пет години усилен труд може да се похвали със сладоледаджийница на колела, която ще предлага от нейното специално желато.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари