IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Бел разкри, че дъщерите ѝ, на 8 и 9 години, вече пият бира

27 юли 2023 10 50

Актрисата не се притеснява от критиките на феновете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дъщерите на Кристен Бел може все още да са малки, но вече практикуват дейности за възрастни.

По време на участието си в шоуто на Кели Кларксън, актрисата разкри, че позволява на 8-годишната Делта и 9-годишната Линкълн да пият бира. Преди да започнат критиките, ще уточним, че става дума за безалкохолна версия. Въпреки че няма нито един процент алкохол, Бел признава, че действията на дъщерите ѝ може да изглеждат странни, имайки предвид че баща им, Дакс Шепърд, е възстановяващ се алкохолик.

Докато в къщата им няма алкохолни напитки, Шепърд се наслаждава на безалкохолни бири, споделяйки ги с дъщерите си. По думите на Бел, съпругът ѝ е започнал да учи дъщерите им да пият хмеловата течност още като бебета, като това постепенно се е превърнало в традиция. „Така се създава една връзка между баща и дъщеря, която е много специална“, категорична е актрисата.

Бел продължи да разказва и спомена, че напитките в къщата ѝ са с нула процента алкохол и че откакто са установили тази рутина, децата ѝ си поръчват безалкохолна бира в ресторантите. Понякога обаче момичетата не получават това, което искат, тъй като родителите им казват, че е по-добре предпочитанията им за напитки да останат за вкъщи.

„Но след това се сещам, че не правя нищо лошо и хората могат да ме съдят колкото си искат“, казва още актрисата.

През юни Бел сподели незабравимо преживяване, което е имала с двете си деца и няколко приятели. Тя публикува серия от снимки от концерта на Лизо, на който е присъствала заедно с дългогодишния си приятел Райън Хансен. Актрисата нарече изпълнителката „най-любимият ни човек на цялата планета“, като не можеше да сдържи емоциите си от срещата.

Кристен Бел: 5-годишната ми дъщеря все още е с памперси

Дакс Шепърд: Бракът ни с Кристен Бел струваше 142 долара

Кристен Бел и Дакс Шепърд се сдобиха с момиченце

На снимките виждаме как Делта и Линкълн са в прегръдките на Лизо, която изглежда също толкова трогната от срещата, колкото момичетата. В публикацията също така са включени и моменти от концерта, както и вълнението на групата от изпълненията на Лизо.

„Лизо вдъхновява цялото ми семейство на ниво, недостижимо от други артисти. Тя прави живота много по-забавен. Дава на момичетата ми щастие и самочувствие, а концертът беше просто невероятен“, пише още Бел под снимките.

Преди няколко месеца Дакс Шепърд сподели какво е чувството да бъде баща, наричайки го „най-великото нещо на този свят“. По думите му, нищо не може да се сравни с емоцията, като един поглед към момичетата му може да заличи всеки един провал през деня. „Това е най-трансформиращото преживяване. Можеш напълно да усетиш защо си пратен на тази земя“, казва още актьорът.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари