IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Аштън и Мила, Кристен Бел също призна: Къпя децата си само в краен случай

11 август 2021 14 40

Актрисата заяви, че чака малчуганите да замиришат

Снимка: БГНЕС

Кристен Бел сподели мнението си относно дебата за хигиената на децата.

Миналата седмица Аштън Къчър и Мила Кунис втрещиха феновете си, когато заявиха пред Дакс Шепърд, че къпят децата си, само като видят мръсотия по тях. Според актьорите, това е единствената причина, която аргументира влизането в банята.

"Когато родих децата си, не ги къпех всеки ден като бебета. Не бях от онези родители, които постоянно къпят децата си", казва Мила, която споделя 6-годишна дъщеря Уайът и 4-годишен син Димитри с Аштън Къчър. 

Във вторник Кристен Бел и Дакс Шепърд, които са много близки приятели с Къчър и Кунис, също споделиха за своите начини за поддържане на детската хигиена. Двамата имат 8-годишна дъщеря Линкълн и 6-годишна дъщеря Делта. Звездите заявиха, че преди са къпели децата си всяка вечер, но постепенно това се променило с напредването на възрастта. Бел и Шепърд започнали да позволяват на момичетата да си лягат без да минават през банята и често забравяли кога е бил последният път, в който са ги къпали.

"Голям фен съм на изчакването на неприятната миризма. Ако започнат децата ти да излъчват нещо непоносимо, тогава е време да ги почистиш. Това е червената лампичка. Честно, това е просто бактерия; когато вече имаш бактерия по себе си, тогава влизаш под душа. Не критикувам това, което Мила и Аштън правят. Аз дори чакам децата ми да замиришат", категорична е Бел. Въпреки че водещите на предаването The View се смееха искрено, не изгледаше като Кристен и Дакс да се шегуват. 

Според лекари, миенето на бебешките тела твърде много със сапун може да предизвика суха кожа. Дерматолози препоръчват деца от 6 до 11 години да не се къпят всеки ден, а най-много еди-два пъти в седмицата. 

Дебатът започна преди седмица, когато водещата Моника Падман попита колко често човек трябва да се къпе. Според Дакс Шепърд, не трябва да прекаляваме, защото по този начин премахваме естествените масла от кожата си и това води до раздразнение и сухота. Мила и Аштън веднага се съгласиха и споделиха мнението си относно хигиената на децата. 

Актьорите дори признаха, че самите те не се къпят всеки ден, като Къчър заяви, че ежедневно мие само мишниците и интимните си части. Въпреки че влизането в банята може да не е толкова често в къщата на семейство Къчър, звездите вярват, че миенето на лицето не трябва да се пропуска. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари