IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След година чакане: Кристен Бел отново в прегръдката на мама и татко

3 юни 2021 11 00

Заради пандемията актрисата нямаше възможност да се види със семейството си

Снимка: БГНЕС

Кристен Бел най-накрая получи дългоочакваната прегръдка от родителите си.

Актрисата от „Вероника Марс“ се видя с мама и татко за първи път от година. Причината за дългата раздяла беше пандемията от коронавирус, която в момента като че ли забавя ход. Благодарение на ваксинацията и все още спазването на някои противоепидемични мерки, вирусът отслабва и ни позволява да се завърнем към нормалния си начин на живот.

„Видях родителите си за първи път от година“, написа Бел в социалните мрежи. За да отпразнува специалния ден, тя публикува снимка с Том и Лори Бел, като и тримата все още носят маски. Оказва се, че поводът за празнуване е бил двоен – освен дългоочакваната среща между семейството, в този ден Том Бел е имал и рожден ден. „Изведохме татко на вечеря и той каза, че за нищо на света няма да си свали маската. Дори и за снимката. Наследила съм тази упоритост от него. Честит рожден ден, татко. Много се радвам, че си мой“, написа Кристен.

Актрисата сподели две снимки в Instagram. На първата тя позира с мама и татко, а следващата е селфи само с рожденика. Модният избор на Бел беше съвсем обикновен, като тя заложи на леопардова рокля с кожено яке и черна малка чантичка. Майка ѝ е облечена в бяла блуза с 3/4 ръкави и дънки, а баща ѝ е малко по-спортен – със суитшърт и черни дънки.

Лори Бел работи като медицинска сестра и Кристен преди е споделяла колко се гордее с героизма, който майка ѝ е показала по време на пандемията. „Научих колко важно е да се грижиш за другите хора и кога е необходимо да поставяш техните нужди пред своите“, казва тя пред списание People. Добавя, че помощта към даден човек не се отразява само на него, но и на семейството, приятелите и колегите му. „Ако помогнеш на един човек, всъщност помагаш на още 100 други“, категорична е звездата.

През март 2021 година Бел говори и за ежедневието си по време на пандемията. „Балансирането между работа, отглеждането на деца, онлайн обучението и поддържане на добро психично здраве, е наистина трудна задача“, споделя тя. Добавя, че заедно със съпруга ѝ Дакс Шепърд са обяснили на децата си какво е коронавирус, защо съществува и как да се предпазят от него. „Опитваме се да им изясним, че имаме по-голям късмет от други хора и затова трябва да им помагаме в тези тежки времена“.

Кристен Бел и Дакс Шепърд се женят през 2013 година и имат две деца – Делта и Линкълн Бел Шепърд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари