IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мик Джагър отпразнува 80-ия си рожден ден със звездно парти в нощен клуб в Челси

27 юли 2023 17 40

Явно рок динозавърът все още е пълен с енергия!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мик Джагър отпразнува своя 80-и рожден ден със стил и звезден блясък в нощен клуб в Челси заедно със семейството си, бившата си съпруга, колеги от групата си „Ролинг Стоунс“ и изненадващ брой знаменити гости.

Сър Мик се наслади на пищно парти за своя юбилей на 26 юли (в сряда вечерта). Вокалът на рок бандата „Ролинг Стоунс“ изглеждаше в прекрасно настроение, когато папараци успяха да го заснемат на излизане от лондонския нощен клуб „Embargo Republica“ в ранните часове на тази сутрин.

Според информациите рок динозавърът е отпразнувал своя рожден ден с огромно парти, изпълнено с холивудски звезди и музикални легенди. Сред гостите са били и много членове на семейството му – включително дъщерите Джорджия Мей Джагър и Елизабет, по-малкият му брат Крис (който е на 75 години) и 36-годишната му годеница Мелани Хамрик, която е майка на най-малкото от 8-те му деца – 6-годишния Деверо.

Бившата половинка на Мик – американския модел Джери Хол, с която той имаше 22-годишна връзка, също се появи на тържеството, както и колегата му от групата – Рони Ууд.

Мик и Джери се ожениха в Бали през 1990 г., но бракът им остана неофициален. Двамата се разделиха девет години по-късно като имат четири общи деца – двама сина и две дъщери.

Сред звездните гости е имало изненадващи появи на топзвездите Леонардо ди Каприо, режисьорът Баз Лурман, Лени Кравиц, дизайнерката Стела Маккартни и др.

През юни 2019 г. Мик се завърна на сцената за първи път, след като претърпя сърдечна операция два месеца преди това, когато „Ролинг Стоунс“ подновиха турнето си в САЩ.

Шоуменът претърпя операция за подмяна на сърдечна клапа, за която се е използвала техника, разработена от професор Ален Крибие.

За големия си рожден ден Мик получи куп добри пожелания от своите многобройни приятели и фенове, като той им благодари в сряда през деня чрез Instagram профила си.

Може би най-трогателното благопожелание беше от музиканта Боб Гелдоф, който написа: „Мик беше, е, и вярвам, че завинаги ще бъде най-великият шоумен, най-великият фронтмен, на която и да е рокендрол група някога.“

Добавяйки, че за първи път е гледал изпълнение на „Ролинг Стоунс“ през 1964 г., той каза: „Бях поразен тогава и сега, дължа целия си живот, нагласи, амбиции, вкусове и повече на това блажено прозрение. И сега искам да благодаря на този 80-годишен гений за всичко това.“

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари