IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън показа фигурата си след раждането

4 август 2023 10 40

„Да имаш бебе е най-голямата радост“, споделя тя

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Линдзи Лоън показа как изглежда след раждането. Актрисата, която роди сина си в средата на юли, сподели своя снимка в Instagram. И така даде вдъхновение на много жени, които наскоро са дали живот.

Актрисата си е направила селфи в огледалото. На него я виждаме съвсем естествена – без грим и прическа.

Лоън е облечена с потник, който е вдигнала и специално следродилно бельо. Като на кадъра си личи, че все още има малко коремче.

„Толкова съм горда от това, което това тяло успя да постигне през тези месеци на бременност и сега, при възстановяване“, написа Линдзи.

Актрисата е горда майка

Макар и да прави реклама на бранд за облекло за бременни и жени, които току-що са родили, Лоън насочва вниманието на последователките си към това, че не бива да се срамуват от телата си.

„Да имаш бебе е най-голямата радост на света!“, коментира още звездата. По този начин тя изтъква, че не килограмите са важни, а детето, което всяка майка държи в ръцете си.

37-годишната Лоън, чийто син се казва Луай, се пошегува, че не е обикновена майка, а такава след първо раждане.

Лоън с препратка към свой филм

Най-верните фенове на актрисата веднага се сетиха, че тя перифразира известен цитат от Mean Girls. Там тя играе Кади Херон. А думите са на майката на Реджина Джордж, която казва:

„Аз не съм обикновена майка, аз съм страхотна майка“.

Други пък коментираха, че Лоън е още по-красива след раждането на сина си. Мнозина отбелязаха под нейната публикация, че на нея не ѝ трябва грим, за да изглежда добре.

Припомняме, че Линдзи Лоън роди първото си дете на 17 юли. Таткото е нейният съпруг Бадер Шамас. Двойката живее от няколко години в Дубай.

Актрисата и нейният любим обявиха, че ще стават родители през април 2022 г. „Благословени сме и развълнувани! Очаквайте скоро“, написаха тогава те в Instagram.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари