IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън роди първото си дете

18 юли 2023 14 50

Актрисата разкри и името на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Празник в дома на Линдзи Лоън и Бадер Шамас, които вече могат спокойно да се наричат мама и татко!

36-годишната актриса от „Капан за родители“ и съпругът ѝ са станали родители за първи път, съобщават множество медии в Америка. Малко след като слухът бе пуснат в социалните мрежи, говорител на Лоън потвърди новината, но до този момент актрисата не е споделила снимка на бебето. Все пак се знае името и пола му – то е момче, кръстено Луаи.

„Линдзи Лоън и нейният съпруг, финансистът Бадер Шамас, посрещнаха красив и здрав син с името Луай. Семейството е на седмото небе от щастие и любов“, казва представителят на звездата пред списание People. Раждането е станало в Дубай, но все още не е известна точната дата. На арабски името на бебето означава „защитник или покровител“.

Това е първо дете за съпрузите, които живеят в Обединените арабски емирства от години. Лоън се премести в Дубай, след като ѝ омръзна да живее в шумния и натоварен Лос Анджелис. Въпреки че е далеч от Холивуд, тя все пак се завърна на екран в края на 2022 година с коледния си филм Falling for Christmas, който се появи в Netflix.

Говорейки за новата глава от живота си, а именно майчинството, Лоън сподели как смята да балансира възобновената си кариера с отглеждането на новородено.

„Нямам търпение да усетя това чувство, което носи майчинството. Плача от щастие. Такава съм. Но в момента, сигурно всички тези емоции са заради хормоните. Всичко ме превзема, но по хубав начин“, казва Линдзи пред Allure преди месец.

Относно съветите, които е получила за възпитанието на дете, Лоън признава, че една от колежките ѝ се е притекла на помощ. „Наскоро говорих с Джейми Лий Къртис и тя ми каза, че мога съвсем спокойно да водя бебето с мен на снимачната площадка и никой няма да има нищо против“, спомня си актрисата.

Майката на Лоън – Дина Лоън - също нямаше търпение да стане баба. По думите ѝ преди месец, дъщеря ѝ винаги е обичала децата и е чакала с нетърпение да има свое. Самата Дина произлиза от голямо семейство, в което се раждат четирима наследници. Що се отнася до майчиния инстинкт, г-жа Лоън смята, че Линдзи го носи в себе си, особено когато я вижда с племенницата си, Изабел, която я обожава.

В трепетно очакване – бременната Линдзи Лоън показа корема по бански

Плетена рокля – изборът на Линдзи Лоън за първа снимка с корема

Бременната Линдзи Лоън със семейно бебешко парти

Според Дина, моментът е чудесен за Линдзи и Бадер да станат родители. „Тя се опитваше от дълго време и изведнъж се случи, тази малка пръчка показа положителен резултат. Сега ѝ е моментът, а и Бадер е истински ангел. Съпругът ѝ е много мил и двамата са много щастливи. Просто са готови за семейство“, категорична е бабата.

Лоън и Шамас се ожениха през юни миналата година, а малко след церемонията актрисата сподели, че и двамата са извадили голям късмет с другия. Този март пък тя изненада феновете, разкривайки новината, че очаква първото си дете, публикувайки снимка на бебешко боди в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари