IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилата на принц Уилям и Кейт Мидълтън за здрав брак

20 май 2024 09 00

Разкрива ги иконом

Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям са двойка за пример, на която много членове на кралското семейство могат само да завиждат. 42-годишната принцеса и 41-годишният принц на Уелс спазват прости правила в отношенията си.

Грант Харолд, бивш кралски иконом, отбеляза петте златни правила, които са в основата на щастливия брак на Кейт и Уилям.

 „Двойката споделя чувство за хумор. Уилям има сериозна страна, но е и много забавен. В това отношение той прилича на покойната кралица. Неговият хумор е доста неочакван. По същия начин Кейт е много забавна, често се шегува, което кара Уилям да се смее“, каза Грант.

Според иконома те поставят семейството на първо място. „Кейт и Уилям са много практични. Кралицата обожаваше семейството си, но дългът често беше на първо място. Докато за Уилям и Кейт техните деца винаги са приоритет номер едно и това е нещо, с което и двамата са съгласни“, каза Харолд.

Бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън се основава на приятелство, тъй като те са били приятели много преди да станат двойка.

„Независимо дали се държаха за ръце или слагаха ръка на гърба си за подкрепа и успокоение, виждах колко близки и свързани бяха. Те са просто много сладки един с друг. Кейт и Уилям винаги са ми напомняли за кралицата и принц Филип. Те са страхотен екип, защото са добри приятели“, цитира Mirror думите на иконома.

Гранд Харолд отбеляза, че принц Уилям е истински романтик. „Спомням си, че Уилям ме помоли да помогна с вечеря на свещи за Кейт за Свети Валентин.

Това беше след годежа им и малко преди сватбата им. Бях толкова щастлив да бъда част от това и съм сигурен, че Уилям е избрал любимия десерт на Кейт като изненада“, добави Харолд.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари