IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате

20 май 2024 17 30

Астрологична прогноза до 26 май

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Без съществени затруднения ще се справите с логистични, търговски и интелектуални дейности. Бихте могли да уговорите деловите срещи, от които очаквате обсъждане на дългосрочни споразумения, подписване на многостранни договори. Ще напредне изпълнението на проектите, ориентирани към разширяване на бизнеса, осигуряване на персонал, ремонт и строителство, благоустройство на жилищните, работните и производствените помещения.

Телец

Ще успеете да довършите започнати вече уговорки, свързани със сътрудничество и съвместна дейност. Контактите с колеги от други държави и региони ще са интензивни, може да се наложи да предприемете едно или няколко пътувания. Подгответе ги старателно. Приходите ви ще са в рамките на очакванията, но за това пък разходите ще са по-високи и една от основните ви дейности ще е да „попълвате дупките в бюджета“. Почти сигурно е, че ще трябва да посегнете и на „неприкосновените“ запаси, но го направете пестеливо, за да можете да ги възстановите при първа възможност.

Близнаци

Основните, с особена важност и продължителност астрологични събития ще са във вашия знак. Слънцето преминава в него още в първия ден от седмицата. В средата на седмицата там ще навлезе и Венера, а в последния ден при вас ще се премести Юпитер и ще остане до 09.06.2025 г. Присъствието на Малкото и Голямото Щастие, както още се наричат Венера и Юпитер са достатъчно обнадеждаващ фактор, подсказващ, че предстои един от най-успешните ви периоди. Затруднения ще има, но и резултатите ще са отлични. Новите контакти ще са малко, но съществени. Ще са свързани предимно с творчески дейности изискващи продължително изпълнение.

Рак

Предстоят промени. Няма да са кардинални, но ще са съществени и с продължителен ефект. Ще можете да покажете уменията и постиженията си пред доста хора. Възможно е да се справите с важни задачи, засягащи жилището, местоживеенето, семейния ви статус, придобиване или разделяне на имот. Ще постигнете повече, отколкото сте предполагали, но е във ваш интерес да се интересувате от мнението на близките си и да се съобразявате с него. Ще предотвратите допускането на съществени и най-вече на глупави грешки. Новите контакти няма да са съдбоносни, но ще са устойчив източник на положителни емоции.

Лъв

Приоритетно в предстоящия период ще се занимавате с отношенията си. Хубавото е, че всички те ще се променят и ще преминат на друго ниво на развитие. Ако имате деца, оставете ги да решават самостоятелно съдбата си, покажете че им имате доверие и не се опитвайте да им налагате собствените си амбиции. В случай, че семейните недоразумения са започнали да се случват прекалено често, замислете се за собственото си участие в тях при това със здравословна доза самокритика. Ще се появят нови хора в ежедневието ви и ще са свързани предимно с професионалните ви интереси. Общувайте с умерен ентусиазъм.

Дева

Сравнително спокоен период. Събитията ще са предвидими и ще можете да действате с предпочитаното от вас темпо. Придържайте се към доказалия ефективността си прагматичен подход и го прилагайте не само спрямо материалния, но и спрямо емоционалния си живот. Нищо няма да е толкова хубаво или толкова неприятно, колкото ви изглежда в първия момент, така че не бързайте да се въодушевявате или огорчавате. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани с разпределение на финанси и на професионални задължения. Отстоявайте позициите си аргументирано.

Везни

В началото на седмицата е възможно да получите допълнителни финансови постъпления или някакви приятни материални придобивки. С тях ще можете да зарадвате не само себе си, но и близките. Да организирате някакво развлечение, кратко пътешествие или просто да подобрите живота и бита си с новите подаръци. Отношенията на работното място ще са леко напрегнати, обаче като се знае колко сте услужливи и дружелюбни, ще успеете да успокоите ситуацията. Някои проблеми с роднините в края на седмицата може и да ви развалят настроението, но няма да е задълго. Ще са свързани с недвижимост, но няма да са сериозни.

Скорпион

Професионалните задължения ще се окажат повече, отколкото сте предполагали, но не само ще се справите, а направо ще впечатлите с навременните си и решителни действия. Ако сте в процес на търсене на работа или на допълнителни източници на приход, ще получите достатъчно оферти, за да можете да изберете най-подходящата. В личен план е възможно да се появят остри спорове с близките и по-точно между представителите на различни поколения. Имайте готовност за компромис. Бурните емоции в повечето случаи са лош съветник, а да развалите отношенията с родителите или децата си не е добра идея. Чувството за вина ще е по-мъчително от самото сдобряване.

Стрелец

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, а как ще разпределите свободното си време, ще зависи изцяло от вас. Почти ежедневно ще имате повод за добро настроение, постигайки малки, но окуражаващи успехи. Тонусът ви ще е стабилен, ще се отрази на самочувствието и излъчването ви. Ще активирате контактите с партньори, с които си сътрудничите отскоро. Ще можете да дефинирате посоката и мащаба на общите проекти. Съвместната ви дейност ще се окаже не само интересна, но и печеливша. От съществено значение е да разпределите предстоящите задачи равномерно във времето.

Козирог

Гарантиран е напредъкът на онези от вас, които са готови да се придържат към правилата, да действат упорито, последователно и отговорно. Няма да разполагате с толкова време за развлечения, колкото би ви се искало, но пък ще изградите здрава база за бъдещите си постижения. След време, благодарение именно на тях, ще можете да „наваксате“ пропуснатото. Онези от вас, които от доста време очакват или им е обещано повишение на заплатата, напредък в служебната йерархия, най-вероятно ще го получат. Не бързайте обаче да се съгласявате с първото предложение. Осигурете си време за оценка на последствията, защото е възможно „подводните камъни“ да не се виждат на пръв поглед.

Водолей

Събитията ще са динамични и преобладаващо непредвидими. С прословутата си креативност обаче ще успеете да се справите със ситуациите, каквито и да са. Реагирайте гъвкаво и се съобразявайте с обстановката, в която попадате в даден момент. Комбинацията на опит и въображение ще ви подскаже правилната тактика. Сътрудничеството с колегите, особено с онези, които се намират на далечно разстояние, дори в други държави, ще е пълноценно. Ще можете да разчитате на съдействието им и да напреднете с осъществяването на интересен проект или да се възползвате от полезно инвестиционно предложение.

Риби

Колкото сте по-активни, толкова ще сте по-успешни. Насочете вниманието си към дългосрочните договори, дейности и проекти. Заемете се първоначално с материалните, а след като ги завършите, ще можете да отделите време и за интелектуалните. Ще разполагате с удобни възможности за разширяване на бизнеса, влиянието или сферата на изява. Ще можете да довършите започнати преди време делови преговори, а от стартираните миналия месец проекти да получите първите финансови постъпления. В случай, че сте набелязали лични задачи, свързани с недвижимо имущество, закупуване на имот, жилище, сериозен ремонт, то ще можете да ги осъществите или поне да стартирате реализацията им без прекалени разходи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари