IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Линдзи Лоън показа очарователната стая на бъдещото си бебе

13 юли 2023 17 40

Детската стая е на морска тематика

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бременната Линдзи Лоън показа очарователната стая на бъдещото си бебе, която е с морска тематика. Червенокосата звезда, която скоро ще стане майка за първи път, отведе феновете си в красиво обзаведената си детска стая, споделяйки кадри от нея в Instagram.

На снимките 37-годишната актриса блести в бяла рокля без ръкави, докато показва приятната стая на бъдещия си син. На едната стена на помещението има нарисуван великолепен стенопис на океанска сцена, допълнен със самолет, който се движи над облаците на заден план и фар на брега. Комплект от рафтове във формата на лодка, заедно с гигантско плюшено мече и малка аранжировка от сини хортензии правят пространството особено привлекателно.

На друга снимка в средата на стаята се вижда сладко дървено креватче, което ясно показва, че момченцето ще бъде центърът на света на Линдзи и съпруга ѝ Бадер Шамас. На трета снимка бременната актриса седи на бял стол, облечена в друга прекрасна бяла рокля.

Линдзи е споделила, че дизайнът на детската стая и детайлите в нея са част от колекция, която тя самата е проектирала съвместно с Nestig Baby. „Толкова се вълнувам да ви покажа моята детска стая и колекцията, която проектирах с @nestigbaby!“, въодушевено пише Лоън. „Всичко е вдъхновено от плажа и е толкова спокойно и игриво“, допълнила е още тя, признавайки, че готовият продукт наистина е нейната „детска стая на мечтите“.

Линдзи е обяснила, че всички мебели в стаята са ръчно изработени.

Феновете на звездата побързаха да коментират, че стаята е наистина много красива и мечтателна. Линдзи обяви, че очаква първото си бебе в изявление за TMZ през март. „Ние сме много развълнувани от очакването на новия ни член на семейството ни. Нямаме търпение за тази следваща глава от живота ни!“ каза тя по това време.

Американската актриса и съпругът ѝ живеят в Дубай.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари