IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ван Хънт почете любимата си Хали Бери с гола снимка

14 май 2024 14 50

Актрисата е майка на 16-годишната Нала и 10-годишния Масео

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ван Хънт разби всички стереотипи за поздравителна картичка и изпрати любовно послание към приятелката си Хали Бери с интересна снимка. 

В неделя, 12 май, 54-годишният изпълнител публикува гола снимка на 57-годишната актриса в своя профил в Instagram, за да я поздрави за Деня на майката. На въпросния кадър Бери позира чисто гола на балкон, заобиколена от растения. Тялото й е обърнато с гръб към камерата, а тя леко е обърнала глава към обектива, заставайки като истински професионален модел. На преден план излиза стегнатото дупе на Хали, която очевидно няма нищо против да излиза по този начин на терасата и да бъде снимана и публикувана в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

"Честит Ден на майката от дъното... на душата ми. Опа, май не трябваше да публикувам това. Но трябва да признаете, това е едно прекрасно дупе тук!", написа Ван Хънт в описанието. 

Бери и Хънт, които обявиха публично връзката си през септември 2020 година, се грижат за общо три деца. Актрисата е майка на 16-годишната Нала Ариела от връзката си с Гейбриъл Обри и на 10-годишния Масео, когото споделя с бившия си съпруг Оливие Мартинес. От своя страна, музикантът е баща на едно момче - Дрейк. 

Въпреки че двойката не е женена, това не спира Хънт и Бери да говорят за връзката си и често да си изпращат любовни послания в социалните мрежи. Двамата са категорични, че семейството им е сплотено и децата им се разбират чудесно, въпреки че са от различни родители. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

В началото на 2022 година носителката на "Оскар" каза пред списание AARP, че най-накрая е намерила правилния човек в лицето на Ван Хънт.

"Синът ми Масео ни направи церемония за отдаденост на задната седалка на колата. Мисля, че най-накрая ме вижда щастлива и това е заразно. Това беше неговият начин да каже, че връзката ми е одобрена и че го прави щастлив", каза Бери по това време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Актрисата допълва, че моментът е бил наистина сантиментален и много ценен за всички. "Просълзих се, а Ван се опитваше да сдържи своите сълзи. Дори Масео знаеше, че става нещо много сериозно. Имам две деца, Ван има син. Като майка, живееща в модерно, сплотено семейство, единственото, за което ме е грижа, е децата да бъдат съгласни с моите решения", казва още Хали. 

Влюбените също така не пестят мили думи един към друг и в социалните мрежи. През март актрисата поздрави любимия си за 54-ия му рожден ден

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Не брои свещите, скъпи, просто се наслади на красивия блясък! Честит рожден ден, красавецо", написа тя под серия от снимки с Ван Хънт. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари