IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери запозна 10-годишния си син Масео с Дейвид Бекъм

29 февруари 2024 10 40

Актрисата сбъдна една от най-големите мечти на сина си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хали Бери спечели точки за „готина майка“, след като запозна 10-годишния си син с футболната легенда Дейвид Бекъм. Актрисата сподели, че бившият професионален футболист е бил „толкова мил“ на срещата със сина ѝ и че срещата им е сбъдване на мечта на детето ѝ.

10-годишният Масео-Робърт Мартинес се срещна с Бекъм по време на мача на „Интер“ (Маями) срещу „Ел Ей Галакси“ в неделя. „Благодаря ви @mls & @davidbeckham, че сбъднахте мечтата на моя син и че ми дадохте няколко допълнителни точки „готина мама“, написа Бери до снимки от мача в своя Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

На един кадър се вижда как Бери се усмихва гордо, докато прегръща рамото на щастливия Масео, а друга снимка показва Бекъм да говори с момчето. и да му дава пет.

Хали призна още, че Бекъм се е държал много внимателно, добавяйки: „Когато вашето дете срещне своя герой, а той е повече, отколкото можеше да си представи!“

На същия мач Бери си направи снимка и с другата филмова звезда, която носи нейното име, а именно Хали Бейли. Двете дами се снимаха, а Бери написа: „Когато две Халита се свържат.  Наистина те обожавам @hallebailey.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Бери роди Масео-Робърт по време на краткия си брак с  бившия си съпруг – френският актьор Оливие Мартинес. Тя също така е майка на 15-годишна дъщеря Нала Ариела Обри, която е от бившия ѝ приятел – канадският модел Габриел Обри.

По време на участие през 2021 г. в шоуто Live with Kelly and Ryan, Бери каза, че децата ѝ се чувстват „удобно“ от връзката ѝ с настоящия ѝ приятел – музикантът Ван Хънт. Синът ѝ дори им организирал импровизирана „церемония по обвързване“. 

 „Това беше церемония на 8-годишно дете на задната седалка на колата, което каза: „Мамо, трябва да се омъжиш за него.“ Казах: „Наистина ли трябва да се омъжа за него?“ Той каза: „Да, обявявам ви за съпруг и съпруга“. Така че ние сме като „О, добре. Ние сме женени!“ Но ние всъщност не сме женени“, каза тя. „Така че това е нашата церемония по обвързване. Глупаво е, но е сладко“, разказа звездата.

Колкото до мача на отбора на Бекъм „Интер“ (Маями) в неделя, той беше незабравимо преживяване и за още едно дете – а именно за 8-годишния син на Ким Кардашян и Кание Уест – Сейнт Уест. Момчето с известни родители излезе на терена преди мача хванато за ръка със своя идол – Лионел Меси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT WEST (@saintwestt__)

Моментът беше споделен на страниците на Inter Miami в социалните медии, както и от самата 43-годишна Ким в социалната медия X, бивша Twitter.

„Сейнт извежда Меси на терена тази вечер в мача на „Ел Ей Галакси“ срещу „Интер“ (Маями)!!! Той изживява абсолютната мечта“, написа знаменитата брюнетка.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари