IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери ще плаща по 8000 долара на месец на бившия си съпруг Оливие Мартинес

24 август 2023 14 30

Двамата най-накрая финализираха развода си

Хали Бери и Оливие Мартинес. Снимка: Getty Images

Хали Бери и Оливие Мартинес. Снимка: Getty Images

Хали Бери официално е свободна жена, след като с бившия й съпруг, Оливие Мартинес, финализираха развода си след почти осем години. 

Двойката, която има и 9-годишен син Масео, се разбра по точките за попечителство и издръжка. Според документите, Оливие и Хали ще имат еднакви права над детето си, като актрисата се е съгласила да изплаща по 8000 долара всеки месец на бившия си съпруг под формата на детска издръжка. Тя също така ще отделя по 4.3% от всеки приход над 2 милиона долара, който получава. 

Бери също така се е съгласила да плаща всякакви разходи, свързани с частното училище на Масео, включително униформа и училищни пособия, както и извънкласни дейности. Тя ще изплати на Мартинес всеки един подобен разход, който той е направил през учебната 2023/2024 година. 

Носителката на "Оскар" и френският актьор подадоха молба за развод през октомвир 2015 година след двугодишен брак. По това време те излязоха с общо изявление относно ситуацията. В него написаха, че, въпреки че решението е било трудно, те тръгват по различни пътища. 

"Продължаваме напред с любов и уважение един към друг и се фокусираме върху това, което е най-добро за сина ни. Желаем си нищо по-малко от щастие в живота и се надяваме, че ще уважите нашето, както и личното пространство на децата ни, докато преминаваме през този труден период", се казваше още в писмото до медиите и феновете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

През декември 2016 година съдия обяви Бери и Мартинес за разделени, но двамата продължиха да обсъждат условията по детската издръжка. В допълнение към Масео, актрисата е майка и на 15-годишната Нала Ариела, която сподлея с бившия си приятел Габриел Обри, с когото се раздели през 2010 година.

Голата Хали Бери с вино в ръка: Правя каквото си искам

Ах, твоето име е Любов: Хали Бери се обясни в любов на половинката си

Дъждовно време – Хали Бери с перфектно предложение за тоалет

През 2021 година Бери даде интервю пред Women's Health, в което каза, че връзката със сегашния й приятел, Ван Хънт, е повлияла върху ролята й на майка. "Просто се чувствам завършена. Чувствам се щастлива в живота си, в любовта, като майка, като артист. Много по-добра майка съм в този момент, отколкото щях да бъда, ако бях останала в романтична връзка, която не беше за мен и не ме караше да се чуствам по правилния начин", казва Бери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Допълва, че сегашните й отношения са й напомнили, че трябва да се погрижим първо за себе си, защото не можем да бъдем добри родители, ако не сме по същество щастливи и доволни от себе си. Като майка, Бери казва, че се опитва да научи децата си да отстояват мнението и да бъдат уникални по свой начин. 

"Използвайте гласа си. Имате право да бъдете чути. Обичани сте и ще приемани такива, каквито сте. Само вие решавате кои сте", казвала Хали на дъщеря си. По думите й, се опитва да научи децата си да живеят по собствен ритъм, да бъдат автентични и да не бъдат последователи, а лидери и иноватори. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари