IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъждовно време – Хали Бери с перфектно предложение за тоалет

14 януари 2023 16 30

Плюс е, ако имате и дизайнерска чанта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Валежите най-накрая пристигнаха, макар не и от сняг. Това ни накара да извадим чадърите и тренчкотите, които да ни предпазят от студените капки. Понякога обаче създаването на тоалет за дъждовното време е доста трудна задача, ако няма кой да ти помогне с вдъхновение.

На сцената излиза Хали Бери. Актрисата очевидно не се притеснява от дъжда, показвайки че дори той не може да я спре да бъде в най-добрата си форма, когато говорим за мода. 56-годишната звезда сподели снимка в социалните мрежи, която на пръв поглед изглежда доста обикновена, но след внимателно изследване се превръща в новото ни стилно предложение за дъждовните и студени дни.

Позирайки на фона на гаражен паркинг, носителката на „Оскар“ носи бежово пончо върху черен кожен гащеризон с колан и високи ботуши с остър връх. И докато някой може да си помисли, че гаражът, в който Бери се е снимала, е на някой мол, то чантата на актрисата подсказва, че ситуацията е малко по-професионална. В едната си ръка тя държи голяма чанта от Maison Margiela от колекцията Grand Slam.

Снимката също така предостави на феновете още един поглед върху новата къса прическа на Бери, която се отличава с руси кичури върху тъмни, черни корени. Подстрижката беше дебютирана още през ноември, след като косата на звездата премина през няколко промени, включително боядисване в лилаво и къдрави кичури през лятото.

Носителката на „Еми“ прекара празниците в компанията на своя приятел Ван Хънт. Двамата пожелаха весело настроение на феновете, публикувайки общо селфи на фона на коледната украса. Изпълнителят носи черен суитшърт, а Бери се е сгушила в него и се шегува в описанието, че косата ѝ изглежда по този начин, защото току-що е станала от леглото.

Преди празниците актрисата разкри и каква нова коледна традиция се е настанила в семейството. Тази година тя беше поставила няколко елфски кукли на различни места в къщата, за да могат да „наблюдават“ децата ѝ дали слушат. Бери отглежда 9-годишния Мацео Мартинес и 14-годишната Найла Аубри, които споделя съответно с Оливие Мартинес и Габриел Аубри.

Традицията „Елф на шкафа“ започва през 2005 година и се извършва главно в Америка. Всичко идва от едноименната книга, в която се казва, че елфите на Дядо Коледа започват да посещават децата между Деня на благодарността и Коледа, за да наблюдават кой слуша и кой не. Успявайки да се скрият в най-тъмните места на всяка къща, те незабелязано си правят записки и след като цялото семейство заспи, отиват на Северния полюс, за да докладват на добрия старец. След това, преди изгрев слънце, те отново се връщат в къщата и се крият на ново място.

Тази година Бери беше поставила елфи на много места у дома, включително на кухненския плот, върху кучето и дори около печката. Тя се пошегува, че децата ѝ отново са били непослушни и затова Дядо Коледа е изпратил множество елфи, които отново да ги вкарат в правия път.

Звездна мода: Сексапилната Хали Бери на плажа

Празник в дома на Хали Бери

Хали Бери и защо тъгува по спечеления „Оскар“

През 2020 година пък актрисата отново показа на какво са способни елфите, ако не слушаш. Тя публикува снимка на играчката, държаща запалена клечка кибрит и списък, на който е отбелязано само „непослушен“. Играчките след това бяха забъркани в множество пакости, като разхвърляни пуканки в микровълновата печка, замърсяване на тоалетната чиния и хвърляне на кетчуп по стената.

Докато Хайди Клум със сигурност е кралицата на Хелоуин, то Хали Бери е тази на коледните пакости.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари