IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Сексапилната Хали Бери на плажа

14 април 2022 18 00

С тренчкот на пясъка? Защо не!

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хали Бери е една от холивудските звезди, които често се превръщат в модно вдъхновение за жените по света. Тя е фен на по-екстравагантната мода и залага на смели комбинации, които рядко можем да видим на червения килим. Освен това Бери може да се похвали и със завидна физика, резултат от здравословния ѝ начин на живот и редовните тренировки.

Наскоро актрисата отново показа защо трябва да се ходи на фитнес, правейки си фотосесия на плажа. И ако си мислите, че единственото облекло за пясъка са банските костюми и пареото, дълбоко грешите. Хали Бери доказва, че на плажа може да се носи всичко, стига да сте достатъчно смели и да се чувствате добре.

Очевидно звездата няма проблем с тялото си, позирайки на брега на океана. Плажното ѝ облекло включваше много повече от просто бански и джапанки. В събота актрисата се появи на пясъка с нетрадиционен стил и аксесоари, които бяха още по-озадачаващи.

На снимка, споделена в социалните мрежи, Хали съчета малките си черни бикини с прозрачен тренчкот. Тя допълни визията с дантелени ръкавици без пръсти, слънчеви очила с камъни и купчина златни гривни на едната китка. Асиметричната ѝ прическа в стил пикси с бяло-руси кичури, която първоначално беше показана на наградите Critics Choice миналия месец, беше отметната настрани и се отличаваше с меки къдрици в задната част.

„Ниси е пораснала #BAPSvibes“, написа Бери под публикацията, намеквайки за култовия класически филм от 90-те BAPS (съкратено от Черни американски принцеси). Оранжевият гумен гащеризон с цип на нейната героиня Ниси, съчетан с късо яке и супер дълги нокти, със сигурност са малко по-хаотични от сегашното ѝ плажно облекло.

Миналата година, по време на интервю за Vogue, Хали разкри, че е взела крайни мерки, за да влезе в емблематичния тоалет на Ниси. „Спомням си, че трябваше да намажа цялото си тяло с талк, за да мога да издърпам този гумен костюм нагоре, след което да работя с него около час или два. Вътре беше като сауна“, казва актрисата.

Що се отнася до промяната в прическата, голяма част от феновете смятат, че тя е признак за това, че Хали Бери ще се завърне като супергероинята Сторм в следващия филм за д-р Стрейндж, който ще носи името Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Тя дебютира външния си вид само няколко дни, след като изрази надежда, че отново ще влезе в ролята.

„Със сигурност бих се завърнала, това е един обичан персонаж. Хареса ми да играя Сторм, а и хората я харесаха“, каза Бери пред Vanity Fair през декември. Тя допълни, че би се завърнала, ако сценаристите намерят смислена история за героинята ѝ.

Въпреки че премиерата на Doctor Strange in the Multiverse of Madness ще е през май, Бенедикт Къмбърбач (д-р Стрейндж) заяви, че снимките все още продължават, което означава, че Хали Бери може съвсем спокойно да бъде част от филма. Но тъй като говорим за Marvel, ще трябва да изчакаме до следващия месец, за да видим кой точно взима участие в проекта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари