IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Тройна заплаха от Хали Бери

29 ноември 2021 10 30

Актрисата смени три тоалета в един и същи ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хали Бери реши да покаже на света, че не е задължително човек да носи само един тоалет през целия ден. Актрисата успя да смени цели три визии за 24 часа, докато се наслаждаваше на времето в Ню Йорк.

Хали Бери

Снимка: Getty Images

В началото на деня Бери излезе с първия си външен вид, който се състоеше от многоцветен кадифен панталон, съчетан с черно прозрачно, корсетно бюстие. Разкроените панталони покриваха частично черните ѝ обувки на платформа, които бяха с отворена предна част. Визията на Бери беше завършена с полуповдигнат, полуотпуснат разрошен кок.

По едно време актрисата реши да се премени, избирайки още един костюм с панталон, който комбинира с подходящо палто. Костюмът в черно-бяло каре имаше вталени панталони и блейзър с колан, който беше съчетан с подходящо цветно палто, което Бери носеше през рамо. Всичко това беше завършено с черни лачени токчета с остър връх и бляскави детайли.

Хали Бери

Снимка: Getty Images

Вечерта беше време за третия тоалет на Хали. Актрисата излезе на вечеря с приятеля си Ван Хънт, като за целта облече златно-черна прозрачна блуза, копринен панталон, черни ботуши и черно копринено палто.

Миналата седмица звездата отпразнува пускането на новия си филм Bruised, което бележи дебюта ѝ като режисьор. Бери също така влиза в главната роля – състезателка по ММА, която се опитва да се върне на ринга след многогодишна почивка заради ужасна загуба. Наскоро актрисата разказа за интензивните тренировки, които е трябвало да прави, за да влезе в ролята.

Хали Бери

Снимка: Getty Images

Тренировките на Бери включвали ученето на пет различни бойни изкуства – бразилско джиу-джицу, джудо, муай-тай, таекуондо и кикбокс. „В най-добрата си форма съм, когато трябва да работя здраво и да се изправям пред предизвикателства“, казва тя пред Women's Health. Допълва, че обича да поставя тялото си на точката на пречупване, за да си напомни, че годините са само едно число.

Филмът Bruised вече е достъпен в Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари