IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за зимата: Хали Бери с нова прическа

26 ноември 2022 15 00

Промяната беше забелязана първо от папараци, след което се появи и в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Есента може все още да не е приключила, но Хали Бери е напълно готова за новия сезон.

56-годишната носителка на „Оскар“ се похвали с нова прическа, която първоначално дебютира на разходка с приятеля си Ван Хънт, след което показа и в социалните мрежи. За своите 8 милиона последователи, Бери направи близък кадър на подстригването си, акцентирайки върху детайлите, които се състоят от няколко вълнообразни линии от лявата страна на главата.

В клипа актрисата първо показва предната част на прическата, която е съставена от платиненорус бретон, който стига чак до очите ѝ. Казва, че точно така е тръгнало подстригването, след което бързо се обръща на едната страна, за да покаже как е завършила промяната. Зигзагообразните линии са направени с бръснач и се намират върху прясно обръснато място и продължават до задната част на главата. Бери благодари на фризьора си за новата прическа и очевидно е доволна от резултата.

Феновете веднага побързаха да поздравят любимката си за смелостта отново да обръсне част от косата си, като в коментарите се включиха и множество известни личности. „О, да“, написа Селма Блеър, телевизионната водеща Тамрон Хол добави: „Ехааааа“, а актьорът Арсенио Хол завърши с „Огън си“.

Новата прическа на Бери беше забелязана първо от папараците, които успяха да уловят актрисата с приятеля ѝ Ван Хънт на разходка през уикенда. Тогава тя носеше черна тениска с надпис „Love More“, дънки с цветни петна и черни боти. До нея музикантът беше облечен малко по-подходящо за есента, носейки черен пуловер с дълъг ръкав, светлосини дънки и кафява чанта през рамо. Допълни всичко това с маратонки и бяла шапка.

Двойката беше заснета как пазарува мебели в Лос Анджелис и по никакъв начин не се притеснява от папараците. Докато вървяха из улиците на големия град, Хънт и Бери не пуснаха ръцете си и постоянно се усмихваха към камерите.

Актрисата от „Джон Уик“ често експериментира с прическата си. През август тя боядиса кичурите си в лилаво за събитието UFC Fight Night, на което присъства заедно с любимия си. Бери показа промяната в социалните мрежи, шегувайки се, че косата ѝ е доста по-заета от нея в последните месеци.

През март, за наградите Critics Choice, актрисата подстрига косата си и я боядиса в платиненорусо, предизвиквайки сравнения с героинята си Сторм от X-Men. Тогава комбинира прическата с черен костюм от Dolce & Gabbana и бял корсет.

В последно време Бери посвещава по-голямата част от времето си на децата си – 14-годишната Нала и 9-годишния Масео, както и на партньора си Ван Хънт, с когото започна връзка по време на пандемията. Тя го нарече „любовта на живота ми“, след като прие наградата за цялостно творчество на събитието Annual Celebration of Black Cinema & Television.

„Тъй като се провалих толкова много пъти, сега най-накрая разбрах какво е любовта. Партньорът ми е тук тази вечер. Ван, благодаря за подкрепата“, каза тя от сцената.

Звездна мода: Сексапилната Хали Бери на плажа

Хали Бери и защо тъгува по спечеления „Оскар“

Хънт също не крие любовта си към актрисата. За рождения ѝ ден през август, той публикува специално съобщение, в което изрази емоциите си. „Хей, бейби, днес е рожденият ти ден и напук на желанията ти, аз крещя от върха на планина и празнувам с целия свят колко прекрасна, любяща, забавна и животодаряваща сила си. Обичам те с всяка една моя тъкан“, написа музикантът.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари