IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2022 - Хали Бери с нестандартен цвят

8 август 2022 14 30

Актрисата експериментира с косата си

БГНЕС

БГНЕС

Прически за лято 2022 - кой цвят да изберете? Ако искате промяна и все още се чудите каква да бъде тя, ви даваме вдъхновение от Хали Бери. Актрисата експериментира с косата си, появявайки се с по-нестандартен външен вид. 

През годините сме виждали звездата с какви ли не прически. Обикновено тя бе с дълга коса, но от известно време предпочита да я държи по-къса. И си прави сладки къдрици, които доскоро бяха руси. 

По всичко личи, че Бери не се интересува кой знае колко от тенденциите в прически 2022, защото е заложила на лилавия цвят, за да се боядиса отново. Но все пак нейните фенове са очаровани от резултата!

През уикенда Хали сподели своя нова снимка и призна, че е взела смелото решение да си направи лилави къдрици. И няма да крием, че доста й отиват. 

Малко по-рано това лято холивудската звезда се пострига по-късо, оставяйки си дълъг перчем отгоре. Именно него тя започна да къдри и сега пребоядиса в ярко лилаво. 

„Знам, че изглеждам така, сякаш не правя нищо, но косата ми е доста заета“, коментира тя.

Феновете приеха със смесени чувства нейната трансформация

Докато едни от последователите на Хали Бери изтъкнаха колко харесват нейните лилави къдрици, други коментираха, че изглежда странно. И бяха честни, че не им допадат чак толкова. 

Актрисата поясни, че лилавото е постигнато със шампоан оцветител и с времето ще се отмие. 

Иначе пикси стилът, избран от Бери, е един от водещите при прически 2022. Нейната коса е обръсната до първи номер отдолу, като нагоре има по-голям обем от коса, който може да се стилизира по-най-различни начини. Все пак, по-небрежното оформяне с четка, пяна или малко лак за коса, е за предпочитане пред къдренето със ситни ролки. Особено това, което става с химия, след която трябва доста специална грижа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари