IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото – Меган Фокс връща на фокус противоречива тенденция

2 август 2022 10 30

Поколението Z няма да са доволни

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Когато поколението Z стана достатъчно голямо, за да определя какво е популярно и какво не в света на модата и красотата, едно правило беше установено – разделената коса на път е нещо, което трябва да се премахне. Според младежите, родени от средата на 90-те до края на 2010-те години, този стил прическа по никакъв начин не е подходящ за лицето, скучен е и е демоде.

Всичко това обаче не спря нарушителката на правила Меган Фокс. Тя реши да върне противоречивата тенденция на преден план, вкарвайки я в най-новата си рекламна фотосесия. Позната с нежеланието да спазва каквито и да било обществени норми и закони, актрисата често е давана за пример, когато става въпрос за нещо екстравагантно или извън общоприетото. Тя също така не се страхува да експериментира, като последното нещо, което направи, бе да си боядиса косата в розово, за да се съчетае с годеника си Machine Gun Kelly.

Така че не е никаква изненада, че новата ѝ прическа отново привлече погледите и стана повод за ожесточен дебат в социалните мрежи. Голяма част от поколението Z си спомни, че преди две години направи всичко възможно, за да премахне разделянето на път от тенденциите при косата. „Опитайте се да ме опровергаете, но няма нито един човек, който да изглежда добре с такъв вид прическа“, написа тогава един потребител.

Сега, повече от година след дебата, Меган се опитва да опровергае младежите, показвайки им, че всичко може да изглежда добре, ако си достатъчно уверен да го носиш.

На 27 юли гримьорката Аш Холм сподели поглед зад кулисите от последната фотосесия на Фокс, на която косата ѝ е разделена на две неравни части. Човекът, виновен за прическата, е Димитрис Джианетос. По-рано през месеца, той направи същото и с косата на младата актриса Джоуи Кинг, загатвайки че поколението Z все пак може и да промени мнението си за стила.

@ash_kholm All hands on deck for finishing touches ??#meganfox ♬ long way 2 go remix - ????????? ༊*

На публикуваното от Холм видео, Фокс позира по корем, излегнала се на диван, облечена в тясна кафява рокля с дълги ръкави. Засега не е ясно точно за какво се снима Меган, но прическата ѝ показва, че най-вероятно разделената на път коса скоро ще направи своето завръщане.

Наскоро Фокс прикова вниманието и с избора си на тоалет за концерт на Machine Gun Kelly.

В топлия Лос Анджелис, актрисата избра неонова зелена комбинация от Jacquemus, състояща се от халтер бюстие и панталони с широки крачоли. Стегнатото ѝ тяло беше показано пред всички, като Фокс сподели папарашката снимка и в профила си в Instagram.

„Не тренирам. Ако Господ искаше да се навеждам, щеше да сложи диаманти на пода“, написа звездата под кадъра. Трудно ни е да повярваме, че това тяло е от бургери и застоял начин на живот, особено като се твърди, че тя спазва стриктен режим на хранене, състоящ се от комбинация на кето диета и 5-факторна диета.

5-факторната диета кара последователите си да хапват по пет малки порции на ден, като един ден от седмицата им е позволено да хапват каквото пожелаят. Според E!News, Фокс следва и кето диетата, като е казала, че въглехидратите не ѝ влияят добре.

Що се отнася до тренировките, тук отново се следва 5-факторният принцип. Това означава, че Фокс прави по минимум 5 минути кардио, упражнения за стягане на долна част, последвани от такива за горна част, след което е време за корем и най-накрая се прави 5-минутна разгрявка. Всяко едно от упражненията, включени в тренировката, се повтаря по 20 пъти в четири серии.

Фокс тренира поне три пъти в седмицата, като не се притеснява да вдига тежести и да използва ластици. Тренировката ѝ обикновено включва 5-10 минути тичане на пътека, четири серии по 20 клека, лицеви опори и коремни преси, след което 5-минутната разгрявка се прекарва в каране на колело.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари