IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически: Благой Георгиев смени визията

19 юли 2022 14 50

Футболистът се раздели с големия перчем

IStockphoto

IStockphoto

„Благой Георгиев, това ти ли си?“ Този въпрос задават феновете на футболиста след изненадваща негова публикация с нова визия. В нея той е с доста по-къса коса и изглежда така, сякаш току-що е използвал най-новото си приложение за филтри на лицето.

Бившият на Златка Райкова позира заедно със своя стилист, който най-вероятно го е накарал да се раздели със своя голям перчем. Именно него дълго време той зализваше с помощта на лак за коса и гребенче. Но ето че вече е достоен претендент за нашата рубрика „Бедствие на седмицата“.

Не вярват на Джизъса за новата прическа

„Я виж колко ти ходи късо, кво ги пускаш ония кичари“, „С тази прическа си бонбон“, „Много си се подмладил нещо“, „Дълга по ти ходи“, пишат последователи на Георгиев в Instagram.

Коментирайки странното изражение на лицето му и това, че е с много къса коса, някои намекват, че той просто може да се майтапи с тях.

Не е ясно дали Благой е използвал приложение, за да си направи странната прическа и да скрие няколко годинки от изражението си.

По-късно Георгиев сподели една снимка от басейна, където отново го виждаме с дълга коса. Но някои предположиха, че тя може да е направена преди той да посети салона за красота и „изпише и вежди“, както се шегуват някои в социалните мрежи.

Преди няколко месеца звездата бе с още по-дълга коса, но постепенно намали нейната дължина.

Миналата седмица Джизъса се похвали, че е на море – с две от своите деца и новата си изгора. Разбира се, за да не остане по-назад, Русата Златка го дразнеше със серия от кадри от Златни пясъци, където бе заедно с арменеца Карен.

Откакто сключи брак, Георгиев търпи подигравки за това, че е ценител на женската красота и без проблем може да направи още едно дете, нищо че се бе зарекъл Благо-джуниър да му е последното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари