IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов се сгодил тайно?

18 юли 2022 17 40

Актьорът си почива в Гърция

IStockphoto

IStockphoto

Ненчо Балабанов вече е сгоден. Това предполагат неговите фенове, след като той сподели снимка, на която държи ръката на любимата си. А на нея има красив пръстен с голям камък, приличащ на годежен.

Актьорът качи няколко кадри от морската си почивка. На първия той и Катрин Русева вдигат наздравица. А на втория се вижда ясно, че той демонстрира пред камерата бижуто, красящо нейната лява ръка.

Според близки до Ицето от сериала „All inclusive“, той и неговата усмихната приятелка са се сгодили тайно. Двамата се отбелязаха от Гърция, но дали там Балабанов е направил предложението или на друго място – остава загадка.

До момента нито Ненчо, нито по-младата от него Катрин, не са потвърдили официално за годежа. Двамата не коментират и дали ще има сватба, но по всичко личи, че отношенията им са сериозни.

По-рано актьорът и известен имитатор, излизаше с певицата Йоанна Драгнева. След раздялата им той започна да излиза с гимнастичката Симона Пейчева. Романсът между двамата обаче бе кратък и в момента тя е обвързана.

Откакто е с Катрин, Ненчо Балабанов пътува много в чужбина. Освен това двамата споделят обща страст – тази към тениса.

Актьорът има един син, който вече е тийнейджър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари