IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов заведе гаджето в Италия

10 май 2022 08 40

Актьорът се обясни в любов за нейния рожден ден

БГНЕС

БГНЕС

Ненчо Балабанов изкара почивните дни около Гергьовден в Италия. Актьорът се отбеляза от град Матера, където е заедно с новото си гадже. А поводът за тяхната екскурзия – нейният рожден ден.

„Честит Рожден ден, Любов! Бъди все така прекрасна, усмихната и вдъхновена! Обичам те!“, написа той.

Балабанов качи няколко снимки от своето бягство от реалността. На тях е в прегръдките на Катрин Русева, която е станала на 29.

Актьорът направо сияе в компанията на по-младата си приятелка. И това си личи по неговата широка усмивка.

В началото на годината Ненчо бе на друга популярна дестинация – Дубай. По-късно стана ясно, че тогава Катрин също е била с него.

„Хората не знаят лични неща за мен, тъй като избягвам да говоря за личния си живот. Имало е моменти, в които и той е бил на показ и това не е било добре за мен“. Това сподели пред Нова тв той в края на 2021 г., преди да обяви, че има нова жена в живота си. Тогава той призна, че чака голямата любов.

Ненчо Балабанов се развежда със съпругата си през 2014 г. От нея той има син, който вече е тийнейджър.

„Щастлив съм, че майката на моят син е интелигентна, умна и страхотна жена. Това че ние сме се разминали генерално след 12 години съжителство и 7 години брак, въпреки това сме си дали много. В началото на сина ми не му беше лесно и имаше емоционален дисбаланс, което е нормално. Когато се разделихме беше на 8 години и учудващо можехме да седнем и да си говорим“, разказва още той. И допълва, че момчето му върви по неговите стъпки, защото е доста артистично.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари