IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илиана Раева заведе внучките на мач на „Левски“

18 юли 2022 14 40

С тях бе и една от дъщерите ѝ

БГНЕС

БГНЕС

Илиана Раева показа как прекарва свободното си време с внучките. Съпругата на Наско Сираков се отбеляза от „Герена“ и разкри, че е завела две от тях на мач на „Левски“.

„Само „Левски“!“, написа председателката на Българската федерация по художествена гимнастика.

На снимката, споделена от нея, се вижда, че компания във VIP ложата на стадиона ѝ правят малката Илияна и нейната сестричка Асияна. До тях са и родителите им – Виолета и Георги Коруджиев.

Внучките на известната фамилия са с тениски на любимия им отбор.

„Фамилия Сиракови = фамилия Левски“, написа последователка на Раева във Facebook. Други също я поздравиха с положителни коментари.

Междувременно Раева не пропусна да похвали верните фенове на синия отбор, благодарение на които стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде освежен.

Семейство Сиракови не за първи път водят своите внучки на мач на „Левски“. Както и своите дъщери, така и техните наследнички, те възпитават с любов към сините.

В началото на юли Илиана Раева се похвали, че тя и Наско Сираков са получили специален подарък. Тогава двамата се снимаха с новите си екипи, изпратени им от „Левски“ Чикаго 2014“ – футболен тим зад граница, създаден от фенове на „Левски“, по случай 100-години от основаването на отбора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари