IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: Илиана Раева като булка

15 декември 2021 17 40

С Наско Сираков празнуваха годишнина от сватбата

БГНЕС

БГНЕС

„Обичам те, любов моя!“. Това сподели едно от златните момичета на Нешка Робева, показвайки снимка от нейната сватба. Преди цели 38 години гимнастичката и нейният избраник – футболист, сключват брак, пред очите на известни имена от спортния елит у нас. Днес двамата все още са заедно. Точно така, става дума за Илиана Раева и Наско Сираков.

Мнозина трудно ще познаят коя е булката на снимката, ако тя не бе споделена от председателя на Българската федерация по художествена гимнастика. Що се отнася до съпруга ѝ, който целува в устата, някои запалени фенове със сигурност ще го познаят.

„На днешния ден преди 38 години казахме „ДА“! Днес още сме „ДА“! Пожелавам си само да сме здрави, защото щом досега е „ДА“, „ДА“ ще си бъде!“, написа Раева във Facebook.

Много от последователите на известната двойка ги поздравиха за годишнината. Сред тях бе и жена, изрязала прилежно тяхна снимка от ритуалната зала и прибрала в тетрадка, пълна със спомени на любимите си български звезди.

Щастливо женени, младоженците от ретро кадъра могат да се похвалят с две прекрасни дъщери – Славея и Виолета и три внучки.

В момента Илиана Раева е в трескава подготовка на бенефиса-спектакъл „Сън“ на златните момичета на България, който е насрочен за 16 декември. Към тях ще се присъединят и индивидуалните състезателки Невяна Владинова и Катрин Тасева.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Габи ( преди 2 години )
Честито на Илиана и Наско!Искам да попитам Илиана за мнението и отношенията с Крум Савов. Той беше много активен при инсценирането на един скандал в миналото с Наско.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар