IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Бижутата в косата се завръщат

12 юли 2022 14 30

Навреме за партитата на открито

Снимка: iStock

Снимка: iStock

От дънките с ниска талия до потниците в пеперудена форма, тенденциите от 2000-те години, познати още като Y2K, превзеха модната сфера. Сега те се пренасят и в отдела за красота, захващайки се за кичурите ви. Точно така, косата отново ще се завърне във времето на обемните прически, бретоните и по-късите дължини, за да ни помогне да се пренесем още по-дълбоко в миналото. Новата тенденция в TikTok обаче не е свързана с промяна в текстурата или дължината, а с добавяне на бижута в косата

Да, точно така, тези малки искрящи скъпоценни камъни за коса, които може да закачите върху всеки кичур, отново са на мода и вече сме ги виждали да блестят върху известните личности на червения килим. Именно затова не е никаква изненада, че бижутата в косата са на почит през лятото и ще бъдат една от задължителните тенденции за сезона

@katiefarhood i wanted that Conair gem thing SO bad when i was younger? #90saesthetic#early2000s#hairjewelry#2000sthrowback#makeupartist#InstaxChallenge#OscarsAtHome#BridgertonScandal ♬ Wannabe - Spice Girls

Точно навреме за плажа, вечерите на открито и фестивалите, ние ще ви предложим начин да подобрите стила си и да направите прическата си ослепителна. От блестящи шноли за коса до опции за захващане за кичура, има по нещо за всеки, който иска максимално въздействие с минимални усилия. 

Хаштагът #hairgems в момента има близо 50 милиона търсения в TikTok и е лесно да се разбере защо. Въпреки че това не е  непременно ежедневна визия, добавянето на кристали и малки камъчета в косата ви със сигурност е забавен начин да разкрасите визията си за специални събития. Може да се придържате към едноцветни бижута за по-фин външен вид, или може да смесвате и комбинирате размери и цветове за още по-забавно настроение. 

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed ?????

♬ original sound - Sophie Murray

Прически за лятото - бижутата в косата се завръщат

Кристали върху зализана коса

Алиша Кийс

Снимка: Getty Images

Алиша Кийс винаги знае как да привлече вниманието на червения килим и точно това направи на Met Gala през 2021 година. Нейният нисък кок е създаден от фризьорката Найваша и веднага попада в списъка ни с вдъхновения за лятото. 

Свързващи камъни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIRSTYLIST (@benmartinhair)

Въпреки че комбинирането на еднаква визия на лицето и косата може да е леко стряскащо за някои от нас, австралийският фризьор Бен Мартин запази този външен вид изчистен и семпъл, като използва скъпоценни камъни в неутрален цвят, които съвпадах с тези върху клепача на неговия модел. Освен това, зализаният стил на косата му помага да поддържа по-фина визия. 

Блестящ кок

Фризьорката Урсула Стивън създаде тази изпълнена с камъчета визия на Летита Райт за церемонията по връчването на наградите "Оскар" през 2019 година. 

Ослепителен боб

Saweetie Getty

Снимка: Getty Images

Saweetie съчета няколко тенденции, за да създаде този шедьовът - обърнати краища, мокър вид и скъпоценни камъни в косата. Всичко това тя успя да комбинира с елегантен външен вид, достоен за червения килим на Met Gala. 

Камъни върху вълни

Фризьорът Джъстин Марджан създаде този бохо-шик външен вид за модно дефиле, но той е подходящ и за ежедневието. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари