IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск и синът му с еднакви прически

3 август 2022 11 00

Той се вдъхновил за тях от сериала „Викинги“

БГНЕС

БГНЕС

Илон Мъск зарадва своите последователи, показвайки колко пораснал е малкият му син. Милиардерът сподели общ кадър с него в Twitter, с който се похвали, че двамата са с еднакви прически.

Според 51-годишния технологичен магнат, той се вдъхновил за подстрижката след киновечер у дома.

„Ден на благодарността миналата година, след като изгледах твърде много епизоди на „Викинги“, написа той към снимката. Макар и по-стара, тя трогна неговите последователи, които го похвалиха, че е много грижовен.

След като фен го пита дали той е остригал малкия X AE A-XII и себе си, той потвърждава. А някои от последователите му в социалната мрежа са на мнение, че се справя доста добре.

Освен публикацията за прическите на двамата, Илон Мъск сподели и видео, в което момченцето се радва на неговите домашни любимци. В него се чува, че детето се радва на множеството кучета, които татко му отглежда в своя дом.

Миналата година майката на малчугана със странното име X AE A-XII, също го подстрига сама. Тогава тя показа, че хич не е лесно, след като го бе поставила в специално столче в банята, за да не мърда.

Илон Мъск и Граймс си поделят грижите за детето

Въпреки че магнатът е разделен с певицата, двамата обявиха, че си остават приятели и ще се грижат поравно за своя син. След това пък шокираха всички с новината, че са посрещнали още едно дете.

През декември 2021 г. сурогатна майка роди на двойката момиченце. То бе кръстено Exa Dark Sideræl.

След като стана майка за втори път, Граймс започна връзка с трансджендъра Челси Манинг. Но тя не продължи дълго и наскоро стана ясно, че е приключила.

Междувременно Мъск се сдоби с близнаци през ноември 2021 г. Те се появиха на бял свят само месец преди появата на момиченцето, което с Граймс припознаха за свое.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари