IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Хорнър показа порасналата си дъщеря

1 август 2022 09 00

Спайската я заведе на мач

БГНЕС

БГНЕС

Гери Хорнър зарадва феновете си, показвайки своята пораснала дъщеря. В няколко публикации – със снимки и видео, певицата от Spice Girls позира с Блубел, която заведе на футболен мач.

Дуото е отишло на стадиона в Шефилд, за да подкрепи Англия на финалите на Евро 2022.

Гери, позната още със старата си фамилия Халиуел, е поръчала специални тениски със щампи – с имената на нея и дъщеря ѝ. Докато тя е с номер 8 на гърба, тийнейджърката носи десетка.

На една от снимките бившата спайска прегръща Блубел, която вече не е малко момиченце. Двете са снимани в гръб, но на другите кадри се вижда колко пораснала е наследничката на звездата.

„Момент в историята!“, пише Гери за победата на английския отбор над Швеция с 4:0. Емоциите след нея показва самата тя, подскачайки на трибуните.

Много от последователите на Хорнър отбелязват, че Блубел е умалено копие на своята известна майка. Освен цвета на косата, тя има същите зъби, устни и прекрасна усмивка.

„Уау, тя е толкова пораснала!!“, „Колко сладко! Блубел е хубава малка дама, точно като майка си! Радвам се, че сте прекарали страхотно време заедно! Обичам те, Гери“, гласят част от коментарите в Instagram.

Блубел Мадона е първото дете на изпълнителката от популярната през 90-те група Spice Girls. Тя е родена през 2006 г. Има по-малък брат, който звездата посрещна на бял свят през 2017 г. Момченцето се казва Монти и също е с рижава коса.

Гери Хорнър прави оранжерия в дома си

Докато едни нямат търпение певицата и нейните колежки Мел Би, Мел Си, Виктория и Ема да се съберат отново на една сцена, медиите на Острова пишат, че Хорнър се впуска в интересно начинание. Тя и нейният съпруг Кристиан смятат да си направят оранжерия в своето голямо имение.

Джинджър Спайс, както я наричат, се храни здравословно от няколко години и в последно време се изявява като готвачка. След спечелването на кулинарния формат за знаменитости The Great Celebrity Bake Off, тя иска да отглежда зеленчуци в градината си.

Според проекта, който певицата и нейната половинка имат, оранжерията ще струва около 30 000 британски лири. Тя ще замести старата им, която е твърде малка и се нуждае от подобрения.

Гери Хорнър, която показа, че може да прави както меденки, така и по-сложни сладки изкушения, обожава да бере малини в двора си и да ги използва за своята закуска или по-диетични торти и сладкиши. Ето защо, съвсем скоро, тя ще може да посади още плодове, но и много любими свои зеленчуци.

Певицата и кулинарка по душа има две огромни къщи, намиращи се в близост до Банбъри, Оксфордшър, както и друга в Хъртфордшър. Там има достатъчно място, за да подобри не само градинарските, но и уменията си в кухнята, като произвежда всичко сама.

Все пак Гери ще трябва да остави готвенето настрана поне за малко, за да се подготви за предстоящото турне на Spice Girls през 2023 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари