IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм ви предизвиква на караоке

25 юли 2022 15 00

Ще я видим ли отново на сцена с колежките от Spice Girls?

БГНЕС

БГНЕС

Как бихте реагирали, ако отидете на караоке и видите Виктория Бекъм с микрофона? Не само британци, а и много българи, са израснали с песните на Spice Girls. И нищо чудно съвсем скоро да видим Виктория заедно с колежките ѝ от славната женска група.

„Караоке вечер с единствената Пош Спайс“, написа футболистът и сподели любопитно видео в социалните мрежи. То най-вероятно е направено по време на тяхното семейно бягство в Хърватска.

„Само за теб, Дейвид!! X“, отговаря му тя под поста.

Съпругът на Виктория Бекъм я е заснел да се забавлява в нощен клуб, докато зад нея върви песента Stop на Spice Girls.

Пош Спайс не пее с пълно гърло, но пък изпълнява емблематичната хореография към парчето, пуснато през 1997 г.

Звездата си припомня славните години като певица, танцувайки с тоалет в черно – от дълга пола с висока талия и къс топ.

Броени дни преди да пусне забавното видео, събрало над 5 милиона и половина гледания, Дейвид Бекъм се пошегува с жена си, разкривайки как тя тренира на тяхната яхта, докато просто си почива и пие кафе.

Феновете искат Виктория Бекъм отново на турне

Наскоро се заговори, че момичетата от Spice Girls подготвят новите си изяви. До момента на техните турнета не участваше Виктория Бекъм. Но сега се заговори, че тя може и да остави за малко работата като дизайнер и да се присъедини към Мел Би, Мел Си, Ема и Гери.

„Обичаме те толкова много!“, „Искаме още“, „Виктория Бекъм на турне 2023 на Spice Girls, моля“, пишат под караоке видеото.

От своя страна една от колежките на Виктория – Мел Си, не пропусна да я похвали, отбелязвайки, че се радва да я види да загрява с микрофона, посочвайки, че ще има преднина за репетициите им.

Дизайнерката не успя да се присъедини към групата по време на турнето им Spice World през 2019 г. Тогава се извини с бизнес ангажименти.

След като в едно свое интервю Виктория призна, че дъщеря ѝ Харпър не одобрява, че е пяла с много къси поли, не е изключено тя да се погрижи за новия стайлинг на групата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари