IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник в дома на Хали Бери

22 март 2022 11 00

Дъщеря ѝ Нала стана на 14 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хали Бери има повод за празнуване!

Преди няколко дни най-голямото ѝ дете, дъщеря ѝ Нала, стана на 14 години. Това накара актрисата да изрази любовта си публично в социалните мрежи, публикувайки снимка, на която двете се разхождат по плажа на фона на залязващото слънце. Нала Ариела Ейбри се ражда на 16 март от връзката между Хали Бери и Габриел Ейбри.

„Преди 14 години бях благословена да родя един земен ангел и да го нарека Нала Ариела. Смирена съм от твоето присъствие, но в същото време съм изпълнена с радост! Честит рожден ден, Нала!“, написа актрисата под кадъра. Коментарната секция беше залята от поздравления към момичето, като част от тях бяха от известните колежки на Бери като Тараджи П. Хенсън, която написа, че не може да повярва, че Нала вече е на 14 години.

Носителката на „Оскар“, която е майка и на 8-годишния Масео, когото споделя с бившия си съпруг Оливие Мартинес, досега успява да запази личното пространство на децата си непокътнато. Тя рядко споделя техни снимки в социалните мрежи, а папараците често се провалят в опитите си да ги заснемат из улиците на големия град.

През 2019 година в интервю за Today 55-годишната Бери сподели, че споделянето на лицата на децата в социалните мрежи е нещо, което нарушава тяхната безопасност. „Не искам те да се въртят из целия интернет. Просто не го чувствам като правилно. Те ще го направят сами съвсем скоро. Това ще бъде техният живот и те ще решат кога да го споделят със света“, категорична беше актрисата.

Тя допълва, че се е борила със зъби и нокти да предпази личното пространство на децата си, за да може те да изживеят един спокоен и нормален живот, доколкото това е възможно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари