IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След провъзгласяването й за икона: Хали Бери благодари на децата си

11 декември 2021 13 30

Актрисата се появи с прекрасен костюм на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хали Бери наистина е икона.

Актрисата и режисьорка получи наградата „Икона на публиката“ на тазгодишната церемония „Изборът на публиката“, които бяха раздадени в Лос Анджелис. Статуетката ѝ бе връчена от Карди Би за огромните заслуги в телевизията и киното.

В речта си Бери благодари на всички свои поддръжници и заяви, че е на върха именно заради тях и тяхната подкрепа. „Единствената причина, поради която съм тук в продължение на 30 години, още работейки и правейки това, което обичам по моите правила, доказвайки себе си десетилетие след десетилетие, сте всички вие. Всеки един от вас. Вие ми позволявате да бъда себе си“, каза звездата от сцената.

Хали не забрави да спомене и най-важните хора в живота си, а именно двете си деца – 13-годишната Нала и 8-годишния Масео. „Моите две малки деца трябваше да загубят толкова много от времето с мама, защото трябваше да работя и да правя това, което обичам. Затова, благодаря ти, Нала, благодаря ти, Масео – надявам се да намерите нещо в живота си, което да обичате и да правите с такава страст, с каквато аз работя моята работа. Обичам ви“, каза още Бери.

Актрисата печели награда „Оскар“ през 2002 година за играта си в „Балът на чудовищата“, превръщайки се в първата чернокожа жена, която печели в категорията „Най-добра актриса“. Тя също така има награди „Еми“, „Златен глобус“, „Награда на гилдията на актьорите“ и „Имидж“ за изпълнението си във филма „Дебютът на Дороти Дендридж“, на който е и продуцент.

Бери също така участва в хитови проекти като поредицата X-Men, „Джон Уик 3“ и е момичето на Джеймс Бонд в „Не умирай днес“. Следващите ѝ филми са The Mothership на Netflix и научната фантастика Moonfall, която трябва да се появи на екран през февруари.

„През цялата си кариера Хали Бери е премахвала бариери, режисирала е и е играла различни роли, които са павирали пътя за другите в тази индустрия. В допълнение към филмографията и стил, определящ тенденциите, Бери е известна със своята филантропска дейност с жени, деца и уязвими общности. Тя е икона на нашето време и заради всички тези причини и още много други, ние ѝ даваме наградата „Икона на публиката“, казва Джен Нийл в официално съобщение.

Като истинска Жената котка

Преди да получи наградата си, Хали Бери прикова погледите и на червения килим. Тя се появи в Лос Анджелис, носейки блестящ лилав гащеризон с дълги ръкави, широко деколте и цип, който се спускаше по цялата му горна част, долната част на крачолите и през гърба. Дрехата също така се отличаваше с дънкови детайли по шевовете, както и с колан, който беше поставен върху бедрата на актрисата.

55-годишната Бери остави цялото внимание да е насочено към гащеризона, като избра минимално количество аксесоари. Тя носеше чифт висящи сребърни обеци и няколко сребърни пръстена.

Хали Бери

Снимка: Getty Images

Що се отнася до обувките ѝ, Хали продължи с лъскавата тема, носейки чифт холографски токчета с остър връх и тънък ток.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари