IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Хали Бери: Синът ѝ стана на 8

11 октомври 2021 08 40

Вижте снимката, която тя публикува

Снимка: Getty Images

Хали Бери има повод за празнуване.

На пети октомври синът ѝ Масео Мартинес отбеляза осмия си рожден ден и получи задължителното поздравление от мама. Този път обаче Бери искаше да покаже на целия свят колко пораснал е малкият ѝ мъж и затова публикува рядка негова снимка. На кадъра Масео носи къси камуфлажни панталони, кафяво яке с въжени детайли и шапка, която закрива очите му. „Този малък пич днес става на 8! Честит рожден ден, ГРЪМ!“, написа актрисата под снимката.

И тъй като Хали рядко показва децата си в социалните мрежи, тя е майка на 13-годишната Нала Обри, феновете веднага забелязаха публикацията и посочиха невероятната прилика между Бери и Масео. „Дори и от тази снимка можеш да кажеш, че той изглежда точно като теб...“, „Еха, това е твоят близнак“, пишат потребителите в коментарите.

По-рано през годината звездата разкри на какви уроци се опитва да научи сина си, когото споделя с бившия си съпруг Оливие Мартинес. „Имам 7-годишен син. И осъзнах каква е ролята ми по време на възпитанието му. Ако искаме да имаме различно бъдеще, започваме от малките“, каза тя по време на филмовия фестивал „Сънданс“. Разбрала е, че синът ѝ се е чувствал по-важен и по-превъзхождащ от момичетата и това е трябвало да се промени.

„Трябваше да си поговоря с него и да му дам нова перспектива. Да разбера откъде идват тези мисли и да разбера дали той наистина вярва в тях. Знам, че след тези разговори той ще порасне като един човек, който е мислил доста върху темата за равенството“, категорична е Хали.

Масео Мартинес се ражда през 2013 година от брака между Хали Бери и Оливие Мартинес. Двойката остава заедно до 2016 година, когато се развеждат. Момченцето има и 13-годишна сестра Нала, която пък е от връзката на Хали с Габриел Обри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари