IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери отбеляза рождения си ден в стил "Барби"

15 август 2023 14 30

Розови дрехи и розови очила за актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хали Бери слага розовите очила, буквално, и гледа на света с по-щастливи очи. 

На 14 август актрисата навърши 57 години и реши да пропусне шумните светски партита, заменяйки ги със семеен ден. Тя прекара празника с дъщеря си Нала и приятеля си Ван Хънт. Темата на рождения ден беше "Барби", като Бери и близките й следваха тенденцията, обличайки розови тоалети с аксесоари в същия цвят. Тримата са посетили събитието "Светът на Барби" в Санта Моника, Калифорния. 

Рожденичката публикува снимки в социалните мрежи, показвайки визията си, която се състои от розова рокля с тънки презрамки и пухено деколте, комбинирана с розови каубойски ботупи и цветна чанта във формата на сърце. Задължителните розови слънчеви очила също присъстват, превръщайки Бери в едно съвременно Барби. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Моето мини аз (но вече не толкова мини) и моят ВанО ме заведоха в "Света на Барби" за рождения ми ден! Трябваше да изкарам на преден план вътрешното си Барби. Благодаря ви, хора, обичам ви", написа Бери под колекцията от снимки, намеквайки за порасналата си дъщеря, която вече е по-висока от нея. Актрисата също така препоръча изживяването на феновете си, които се намират в близост на Санта Моника и могат да го посетят. 

Първата снимка показва как Бери се наслаждава на калифорнийското слънце, седнала на бял стол, а краката й са върху бяла масичка за кафе. Украсените й със скъпоценни камъни ботуши са от Dolls Kill и струват по-малко от 200 долара. 

На следващата снимка виждаме майка и дъщеря в гръб, отдалечавайки се от камерата, като лицето на Нала е напълно скрито, а Бери се усмихва към фотографа, който най-вероятно е Ван Хънт. И двете дами са облечени по сходен начин, носейки розови мини рокли, за да се впишат идеално в "Светът на Барби". Събитието е създадено специално в чест на известната кукла, след като едноименният филм с участието на Марго Роби и Райън Гослинг се превърна в истински хит в целия свят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Голяма част от последователите на Бери посочиха колко пораснала е Нала. "Честит рожден ден, кралице... еха, дъщеря ти е доста висока", написа един потребител, а друг добави, че момиченцето вече е по-високо от майка си. Нала се ражда от връзката между Хали и бившия й приятел Габриел Обри. 

Двете дами бяха придружени от Ван Хънт, с когото Бери има дългогодишна връзка. Музикантът също се вписа чудесно в темата на събитието, носейки розова тениска и раница във формата на плюшено мече. Той също така сподели серия от снимки в чест на рождения ден на актрисата, на които тя е хваната в ежедневни дейности, включително фитнес и разкрасителни процедури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Това е жената, която обичам. Зад маската. Тя ме кара да се смея, докато всичко в тялото не ме заболи. Виждам зад нейната маска. Винаги съм я виждал така", написа Хънт под серията от снимки, повечето от които включват Хали с маска за лице. Актрисата веднага отговори в коментарите и благодари на приятеля си, че винаги й позволява да бъде себе си и да я обича, въпреки някои нейни недостатъци.

Ах, твоето име е Любов: Хали Бери се обясни в любов на половинката си

Дъждовно време – Хали Бери с перфектно предложение за тоалет

Звездна мода: Сексапилната Хали Бери на плажа

Бери и Ван Хънт са зедно от 2020 година и често публикуват общи снимки в социалните мрежи. През март актрисата изпрати пожелание на любимия си за рождения му ден, когато сподели две снимки от домашната обстановка. В Instagram се появи и видео, на което двамата се забавляват и очевидно се наслаждават на времето един с друг. 

"Честит рожден ден, ВанО. Единственото ми желание е да се бяхме запознали по-рано, за да те обичам по-дълго!", написа тогава актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Бери е майка и на 9-годишния Масео Мартинес, когото сподлея с бившия си съпруг, Оливие Мартинес. Двамата се разведоха през 2016 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари