IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня – Хали Бери и прозрачната ѝ тюлена рокля

8 декември 2023 16 30

Актрисата и приятелят ѝ Ван Хънт впечатлиха на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хали Бери блести на червения килим в Саудитска Арабия!

57-годишната актриса се появи на международния филмов фестивал Red Sea в Джеда за закриващата церемония и спокойно можем да кажем, че успя да открадне шоуто. 

Позирайки на червения килим, Бери носеше черна копринена рокля от тюл с черни и златни брокатени бродерии. Зашеметяващият дизайн е от колекцията на Elie Saab за висша мода за сезон есен/зима 2023. Дизайнерката е една от любимите на принцеса Кейт Мидълтън, която често избира нейни костюми и рокли за кралските си задължения. 

Хали Бери

Снимка: Getty Images

Бери беше придружена от приятеля си Ван Хънт, който показа за пореден път подкрепата си към нея. Музикантът изглеждаше също толкова елегантно, носейки изцяло черна визия, състояща се от костюм и риза

Носителката на „Оскар“ проведе и мастърклас по време на събитието, където говори за създаването на собствената си продуцентска компания HalleHolly заедно с Холи Джетер, с която е работила в агенцията WME. Тя също така обясни как нова идея се е зародила в главата ѝ по време на пътуването до Джеда. 

„Докато летях дотук, видях в ума си история, видях я и в сърцето си, осъзнавайки точно какво искам да споделя. Това е любовна история, но включва свръхестествени детайли и пътуване във времето. Отне ми няколко години, за да успея да видя завършения сценарий в главата си“, казва Бери, която носеше златен костюм за мастъркласа. 

Хали Бери

Снимка: Getty Images

През 2020 година актрисата направи режисьорския си дебют с филма Bruised, в който изпълнява и главната роля. Тя влиза в обувките на ММА боец, опитващ се да се завърне в спорта. 

„Преди много време ми казаха, че ако искаш да режисираш история и да станеш създател на филми, особено в първия си опит, трябва да снимаш за нещо, което обичаш и разбираш. А аз обичам бойните изкуства. Разбирам този свят и разбирам какво означава да си жена, която се бори за оцеляването си“, казва Бери пред списание People по време на премиерата на филма си. 

Звездата продължава да показва таланта си както пред, така и зад камерата. Следващият ѝ филм ще бъде Maude v Maude, в който ще си партнира с Анджелина Джоли

Говорейки пред Variety на червения килим, Бери споделя, че с 48-годишната ѝ колежка са имали трудно начало, когато са работили по проекта

„Смятам, че това ни помогна да се справим с ролите си на екрана“, казва Хали, чиято героиня се бори физически и интелектуално с тази на Джоли.

Сексапил и талант по две – Анджелина Джоли и Хали Бери в общ филм

Голата Хали Бери с вино в ръка: Правя каквото си искам

Дъждовно време – Хали Бери с перфектно предложение за тоалет

За щастие, двете дами успяват да изгладят отношенията си. „Започнахме да си говорим много за разводи и бивши мъже. Сприятелихме се“, казва Бери. 

Хали Бери имаше брак с Оливие Мартинес, който обаче официално приключи през този август, осем години след подаването на молбата за развод. От своя страна, Джоли беше омъжена за Брад Пит в продължение на четири години, след което подаде молба за развод през 2016 година. Двамата продължават да се борят в съда и до днес. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари