IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сама: Сандра Бълок се е разделила с Брайън Рандал

3 август 2023 17 50

Тя така и не пожелала да се омъжи за него, което смразило отношенията им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок и гаджето ѝ от 8 години Брайън Рандал са охладили отношенията си и са „в период на размисъл“ относно общото си бъдеще, пише списание Us Weekly. Според изданието актрисата и професионалният модел и фотограф са започнали да живеят отделно още през есента на миналата година, като така и не са се събрали отново под един покрив.

„В момента Сандра се надява на някакъв вид чудо, че отношенията им може да се оправят след този дълъг период на охлаждане“, разкрива ексклузивно човек, близък до звездата.

Шансовете за помирение на двойката били „много малки“, казва вътрешният човек, който добавя, че 59-годишната Бълок и 57-годишният Рандал все още поддържали контакт, но главно заради осиновените деца на звездата, които гледат на Брайън като на бащина фигура в живота си.

Бълок започна връзката си с Брайън през август 2015 г., след като го нае да снима рождения ден на сина ѝ Луис по-рано същата година. Тя осинови момченцето през 2010 г., а беше напът да осинови дъщеря си Лайла, точно когато започна да излиза с Брайън.

Романсът на актрисата от „Скорост“ продължи да процъфтява през годините и двойката успя да запази живота си далеч от светлината на прожекторите.

„Брайън е истински кавалер, който винаги ѝ отваря вратата, взима ѝ връхната дреха, дърпа ѝ стола“, каза приятел на Бълок ексклузивно пред Us Weekly през ноември 2017 г. „Той се грижи за нея по всички правилни начини. Откакто е с него тя се чувства обичана и ценена.“

Две години по-късно същият източник каза пред списанието, че носителката на „Оскар“ обича Брайън и техния съвместен живот, но не е готова за брак. „Тя е напълно доволна от връзката им такава, каквато е и не желае да се омъжва повече“, каза вътрешният човек през юни 2019 г.

Бълок, от своя страна, даде на феновете си рядък поглед върху семейния си живот с Рандал през ноември 2021 г., след като потвърди, че е щастлива с него и без законен брак.

„Аз съм човек, който е минал през процеса на развод. Но вече открих любовта на живота си и ние с него се радваме на две прекрасни деца – на три деца, включително и неговата голяма дъщеря Скайлър. Това е най-хубавата връзка, която някога съм имала“, каза Бълок по време на участие в шоуто Red Table Talk по това време. „Но нямам нужда от лист хартия, за да бъда отдадена на своя партньор“, добави тя тогава.

Освен това Бълок тогава описа гаджето си като „светец“ и „примерът, който бих искала децата ми да имат в живота“ докато растат.

През март 2022 г. Бълок обяви, че си взема почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху ролята си на родител. Мнението на Бълок за брака обаче така и не се промени, след като тя започна да прекарва повече време у дома, което според източника е добавило напрежение в отношенията ѝ с Рандал.

„Широко известно е, че Брайън искаше да направят връзката си със Сандра официална, но тя не виждаше необходимост от брака им. Това се превърна в голям проблем с течение на времето по между им“, добавя вътрешният човек.

Противопоставянето на Бълок на брака изглежда е довело до това Рандал да се изнесе от дома им в края на 2022 г., според втори източник, който твърди, че фотографът все още е много близък с децата на звездата. Говорителят на актрисата обаче отрече слуховете за раздялата през октомври 2022 г., като каза: „Връзката им не е приключила. Двамата са си все така заедно“.

Междувременно трети източник твърди, че за Рандал никак не е било лесно да приеме, че е „г-н Бълок“ за обществото.

Според други слухове обаче Бълок и Рандал винаги са се радвали на собственото си лично пространство и фактът, че живеят на различни места в продължение на седмици не е проблем за отношенията им.

„Да, миналата година те преживяха някои големи противопоставяния и всичките им приятели си мислеха, че връзката им няма да пребъде, но все още не е ясно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Почивката от живота им под един покрив им се отрази добре“, твърди вътрешният човек, но някои от приятелите на Сандра смятат, че разривът в отношенията им е непоправим, твърдейки: „Романтичната искра между тях изчезна.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари