IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм за забавната си първа среща

3 април 2022 16 30

Тя има нещо общо с дъщерите им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм при директора, моля!

По време на гостуването си в шоуто на Джеймс Кордън на 23 март, звездите от новия филм „Изгубеният свят“ разкриха, че първата им среща не е била на снимачната площадка или на червения килим преди холивудско събитие. Всъщност те са се запознали в много по-обикновена обстановка, но със сигурност ще помнят срещата цял живот.

Оказва се, че дъщерите на Тейтъм и Бълок учат в едно и също училище, но не се разбират много добре. Именно затова актьорите са били извикани на среща при директора след поредното неразбирателство между момичетата им. „Имаме две силни, вироглави момичета, които на тази възраст просто си блъскат главите“, казва Чанинг пред Кордън.

Сандра Бълок е майка на 12-годишния Луис и 10-годишната Лайла. Тя признава, че е имала дни, в които е мислила дали да не се обади на колегата си от „Изгубеният град“ или на бившата му съпруга Джена Дюан, за да поговорят за продължаващия конфликт между децата им. Бившите съпрузи, запознали се по време на снимките на Step Up, поделят грижите за 8-годишната си дъщеря Евърли.

Все пак срещата при директора на училището е минала повече от добре, като той е обещал, че ще даде на децата още един шанс. Измислил „предизвикателство“, в което искал да види кое от момичетата ще се държи по-добре и по-мило. Част от задачата била Лайла и Евърли да носят чаши с вода една на друга.

Сега, когато двете дами вече са пораснали, те са оставили свадата в миналото. В интервю за The New York Times Бълок споделя, че момичетата са станали много близки по време на снимките на „Изгубеният град“, които са правени в Доминикана.

„Причината, поради която направихме този филм, е те да могат да имат една спокойна и безвирусна среща. Дори им взехме няколко играчки. Всичко, което ни интересуваше, беше Лайла и Евърли да си прекарат чудесно и най-накрая да се помирят“, споделя още актрисата.

„Изгубеният град“, в който участват още Даниел Радклиф и Брад Пит, излиза по кината на 25 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари