IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок си спомни неудобен момент с любовна сцена с Райън Рейнолдс

7 декември 2021 14 40

Това става по време на снимките на „Предложението“

Снимка: БГНЕС

Сандра Бълок си спомни забавна история, която се случи с нейния колега Райън Рейнолдс. През 2009 г. актьорите работят заедно по романтичната комедия „Предложението“. Що се отнася до романтичната сцена между тях, бяха положени всички усилия Райън и Сандра да се чувстват спокойни и уверени.
„Този ден трябваше да снимаме голи и имахме затворен сет, така че на никой не беше позволено да присъства, освен на стилистите, които тичаха да ни оправят прическите и грима“, припомни Бълок.

За да скрият интимните части на тялото от любопитни очи, на актьорите са били дадени защитни подложки, които да отговарят на цвета на кожата. Според Сандра тя и партньорът ѝ са били в най-неудобните позиции, и не са могли да се движат отново между дублите.

Актрисата си спомни, че в един момент нещо се случило с предпазителя на Рейнолдс.„Чух гласа на Ан Флечър (режисьорът) от тъмното: „Райън, виждаме ти топките!“, добави Бълок. – И в главата ми мина мисълта: „О, Боже! Просто не гледай надолу. Не поглеждай надолу“.

Актрисата отбеляза, че нейният колега е реагирал много професионално: „Той остана спокоен, беше абсолютно спокоен“. От своя страна Сандра пък останала недоволна от действията на режисьора: „Всички веднага се обърнаха в опит да разберат какво става. Помислих си: „Ан, можеше да представиш тази информация по някакъв друг начин...“ Ние (Райън и аз) сме дългогодишни приятели, така че не ме интересуваше, не беше моя грижа да видя какво има и как, но всички останали, благодарение на Ан, обърнаха внимание на тази област.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари