IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок си взима почивка от Холивуд

16 март 2022 08 30

Ето и каква е причината за това решение

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сандра Бълок забравя за Холивуд, поне засега.

57-годишната актриса потвърди, че си взима почивка от актьорството, за да се фокусира върху семейството си. По време на интервю за Entertainment Tonight тази седмица, Бълок обясни, че не знае колко време ще стои далеч от екрана, но заяви, че трябва да даде крачка назад и да се запъти към място, което я прави по-щастлива. Това означава повече време вкъщи с двете ѝ деца – 12-годишния Луис и 10-годишната Лайла.

„Когато работя, приемам този процес много сериозно. За мен кариерата е отдаденост 24/7. А сега искам да съм 24/7 заедно с моето семейство и с децата ми. Именно там ще бъда за известно време“, казва актрисата пред изданието.

Сандра Бълок

Снимка: Getty Images

Вместо да чете сценарии, Сандра ще отдели внимание на децата и ще съобразява ежедневието си с тях. Ще угажда на всяка тяхна нужда и ще се опитва да ги подготви за живота на възрастни. Също така Бълок мисли да създаде повече социални активности, в които да включи Луис и Лайла, за да може да им покаже света и да ги запознае с различните култури в него.

Актрисата зачекна темата за почивка от Холивуд преди прожекцията на най-новия си филм „Изгубеният град“ по време на филмовия фестивал в Остин, Тексас. Разговаряйки с феновете, Бълок получи въпрос относно ролята си на продуцент в ситкома на Джордж Лопес и дали смята да продължи с креативната си работа в испанската и мексиканската култура.

„Обичам истории, които показват несъвършенството на любовта в семействата и общностите. Бих искала да продължа с това, когато приключа с ролята си на майка“, казва тя. Обеща, че ще се върне към ролята си на продуцент, но не знае точно кога. Най-вероятно това ще се случи, когато децата ѝ вече са тийнейджъри, навършили 16 или 17 години.

Сандра Бълок

Снимка: Getty Images

През декември Бълок говори отново за ролята си на майка, гостувайки във фейсбук предаването на Джейда Пинкет Смит Red Table Talk. „Знаех, че ще бъда майка, но също така знаех, че няма да бъда млада майка. Кариерата ми беше всичко, което имах. Това ми носеше радост. Бях на върха, но е трудно, когато обществото ти диша във врата и ти казва, че трябва да бъдеш майка по точно определен начин или в точно определена възраст“, казва Сандра.

През 2010 година тя се среща със сина си Луис, който ѝ е даден в ръцете, когато е само на 10 дни. Пет години по-късно актрисата осиновява и второто си дете – Лайла. Тогава момиченцето е на 3 години. По същото време Бълок започва да излиза с Брайън Рандъл, който много ѝ е помогнал по време на осиновителния процес.

Сандра Бълок

Снимка: БГНЕС

„Той е примерът, който искам моите деца да следват. Невинаги съм съгласна с него и той невинаги е съгласен с мен, но той е пример, дори когато двамата сме на различно мнение“, категорична е звездата. Допълва, че Брайън е точният човек, който може да научи децата ѝ на много неща и е чудесен родител.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари