IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Сиара е бременна за трети път

9 август 2023 15 00

Певицата сподели щастливата новина в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сиара изненада феновете си, споделяйки, че е бременна за трети път от съпруга си Ръсел Уилсън. Певицата сама обяви новината в социалните мрежи. Заедно с наследника си от предишната си връзка, двамата ще отглеждат четирима малчугани.

37-годишната изпълнителка сподели забавно видео в Instagram. В него тя е заснета в профил, танцувайки по бански в закрит плувен басейн. На кадрите си личи нейното наедряло коремче.

„Гледаш ме така отново, правим още едно дете… Ти си моето сърце, аз съм твоята изпъкнала подутина“, написа звездата към черно-бялото си видео.

Над 780 хиляди души са харесали радостната публикация на Сиара.

Певицата и Ръсел Уилсън искат голямо семейство

Бебето в утробата на звездата ще е третото ѝ от защитника на Денвър Бронкос. 37-годишната певица и 34-годишният спортист имат вече 3-годишен син на име Уин Харисън, както и дъщеря, Сиена Принцес, която е на 6.

Най-голямото дете на Сиара – Фючър Захир, на девет години, е от нейния бивш – рапърът Фючър.

Само седмица преди да разкрие, че е бременна, изпълнителката бе на парти в Лос Анджелис. За него тя бе облечена с двоен деним. Носейки широко и дълго яке, комбинирано с дънкови чизми на висок ток, тогава певицата не издаде по никакъв начин, че има голямо коремче.

Припомняме, че Сиара се омъжи за Уилсън през 2016 г.

Миналия месец звездата и нейният любим отпразнуваха седмата си годишнина от сватбата. За специалния повод тя носеше широка рокля, с която е прикривала бременността си.

По повод годишнината, звездата засне специална фотосесия с мъжа и децата си. За нея всички носеха каубойски дрехи, шапки и кожени ботуши.

Сиара има нова мисия – постигане на перфектна кожа

Сиара, Мей Мъск и Ким Кардашян с корици за Sports Illustrated Swimsuit

Стилът на звездите: Сиара и великолепната ѝ бяла рокля

По-рано, в свои интервюта, Сиара неведнъж е споделяла, че иска голямо семейство с Ръсел Уилсън. И ето че е напът да осъществи тази своя мечта.

„Спомням си, че казах на моя приятел какъв човек исках: богобоязлив мъж с много забавен дух, който обича децата и наистина, наистина ще се грижи за мен“, разказа тя пред списание Essence.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари