IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Манганиело – забелязан за първи път след обявяването на развода със София Вергара

14 август 2023 10 50

Актьорът беше в компанията на кучето си

Снимка: Getty Images

Джо Манганиело беше забелязан за първи път, откакто обяви развода си със София Вергара.

Актьорът от „Професия стриптийзьор“ и звездата от „Модерно семейство“ обявиха новината в съвместно изявление на 18 юли, припомня People.

46-годишният Манганиело беше заснет в Лос Анджелис да тича по задачи след тренировка, докато носи кучето си Бабълс. След раздялата, той вече не носи брачна халка.

Манганиело и 51-годишната Вергара се развеждат след седемгодишен брак. Двойката адресира новината в изявление, споделено с Page Six ден по-рано, на 17 юли, като отбеляза, че това е „трудно решение“.

София Вергара „се чувства много щастлива“ на фона на раздялата с Джо Манганиело, тъй като източникът твърди, че „няма драма“ от случващото се. „Взехме трудното решение да се разведем“, се казва в изявлението на бившата двойка. „Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си.“

Два дни след новината Манганиело подаде молба за развод, като посочи „непримирими различия“ като причина за разтрогването на брака. Като дата на раздялата той е посочил 2 юли.

Вергара отговори на молбата за развод на Манганиело на 26 юли в документи и също посочи „непримирими различия“ като причина за раздялата им. София иска от съда да приложи предбрачния договор на Джо Манганиело, както и да запази доходите и имуществото ѝ по време на брака.

Двойката е имала предбрачен договор, преди Манганиело да подаде молба за развод. Общите им активи и дългове ще бъдат разделени въз основа на „условията на предбрачното споразумение на страните“, а предбрачният им договор ще определи издръжката на съпрузите. Според подаденото от него заявление възпитаникът на „Истинска кръв“ има отделно имущество, което включва „различни бижута и други лични вещи“, както и доходи от преди, по време и след брака.

Според доклад от Page Six Вергара е позволила на Манганиело да задържи 10-годишното им чихуахуа-померан.

Преди раздялата им източник сподели пред изданието, че Вергара и Манганиело „се различават изключително много по стил и по това, което обичат да правят, въпреки че по време на брака всеки от тях се опитваше да постави интересите на другия над своите, за да се получи“. Друг вътрешен източник заяви, че бившата двойка е имала своите „възходи и падения дълго време“, но те „винаги са се държали добре публично“.

Джо и София се ожениха през ноември 2015 г. след едногодишна връзка.

За още новини за света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари