IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновение: Испанската кралица Летисия в червен костюм като на Кейт Мидълтън

23 август 2023 14 30

Принцесата на Уелс и съпругата на карл Фелипе имат сходен моден вкус

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Испанската кралица Летисия тръгна по модните стъпки на Кейт Мидълтън, появявайки се в червения костюм на финала на Световната купа по женски футбол, която се проведе в Сидни, Австралия. 

Сияещата Летисия и 16-годишната й дъщеря София се присъединиха към бурните празненства на своя национален отбор след победата му на финала 1-0 срещу Англия.миналата седмица. 

Изглежда все пак испанската кралица е потърсила модно вдъхновение от принцесата на Уелс, която се появи в много подобен червен костюм през май месец на концерта за коронацията на свекър й - крал Чарлз.

Летисия, която е омъжена за испанския крал Фелипе VI, и по-малката й дъщеря дойдоха за морална подкрепа на своя национален отбор, известен като Rojas (което означава червено на испански) и визията на кралицата вероятно е била в рубинено червена и заради това.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън на коронацията; Снимка: Getty

Каквото и да е било вдъхновението зад тоалета на Летисия - тя както винаги изглеждаше супер изискана, в своето черешово дуредно сако с черни копчета, съчетано с подходящи, разкроени панталони, шикозна черна блуза и черни ботуши на висок ток.

Все пак тази елегантна визия от три части напомняше доста на онази, носена от 41-годишната Кейт на концерта през май.

Аленият костюм на Летисия е на марката Hugo Boss.

Това не е първият път, когато кралица Летисия и съпругата на принц Уилям си взимат модни бележки една от друга. Двете кралски особи често са забелязвани в сходи като естетика тоалети, решени в подобна цветова палитра.

Катрин Мидълтън

Снимка: Getty

Катрин, принцесата на Уелс, се появи в червен тоалет и по време на кралското шествие по време на Royal Ascot 2023 на хиподрума Ascot на 23 юни в Аскот, Англия.

Летисия в

Летисия пък носеше червена визия на официалното си посещение в Ангола по-рано тази година: Снимка:  Getty

В последните години, и Летисия, и Кейт Мидълтън на няколко пъти са се появявали в яркочервени облекла. Разликата е, че Лестисия най-често се облича в испански модни брандове като Bleis Madrid, Lorenzo Caprile, Zara и Mango.

Докато Кейт предпочита да залага на британските лейбъли, включително Александър Маккуин, Катрин Уокър, LK Bennett и Reiss.

Летисия в

Испанската кралица Летисия приема президента на Колумбия Иван Дуке Маркес и съпругата му Мария Хулиана Руис в Кралския дворец на 16 септември 2021 г. в Мадрид, Испания. Снимка: Getty

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари