IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скромната принцеса - Кейт Мидълтън изостави важни гости, за да влезе в кухнята

30 август 2023 08 30

Съпругата на принц Уилям се запозна с готвачите, които се грижеха за вкусното меню

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън може и да се готви за ролята си на бъдеща кралица на Великобритания, но очевидно не позволява короната да промени държанието й към околните. 

Преди няколко дни се появи видео в TikTok, на което се вижда как принцесата на Уелс е част от важна гала вечеря. Всичко се случва през 2019 година, но действията на Кейт чак сега добиват известност и приличат все повече фенове на нейна страна. Събитието, проведено в известен ресторант, е било част от организацията Action on Addiction, целящо да създаде дискусия около различните елементи на пристрастеността, както и да се помогне на семейства и близки, които са се сбъсквали с подобни проблеми. 

@francispagemedia #kate #katemiddleton #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - Francis Page Media

Кралската особа обаче направи изненадващ ход по време на събитието, когато реши да изостави важните гости и да се насочи към кухнята. Там тя се запозна с готвачите, грижещи се за вкусните ястия на масата. Кейт се здрависа с тях и си поговори с членове на Action on Action, които работеха като чираци в кухнята. Тя се срещна с Джей Оти, който по това време е навлизал в деветата си трезвена година, и работеше в безалкохолен бар в Ливърпул. Мелани Бенет също имаше възможност да се докосне до принцесата, споделяйки й, че лечението в благотворителната програма, на която Кейт е патрон, й е спасило живота. 

Навеждайки се над чиниите, които постепенно се изпълваха с вкусотии, Мидълтън каза, че чираците сигурно се чувстват чудесно от факта, че могат да помогнат и на други в тяхната ситуация. 

Вечерята започна със салата от репички, моркови, боб, страчитела и масло от върбинка. След основното ястие от пъстърва, за десерт бе сервирана лимонова торта с крем от бъз и цариградско грозде

Нищо чудно, че Кейт е искала да види какво се случва в кухнята. Според съпруга й, принц Уилям, тя е доста добър готвач. Двамата са говорили за любимите си храни, както и за честото готвене с трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. По думите им, това е било едно от основните семейни занимания по време на изолацията през 2020 година, след като малчуганите трябваше да останат вкъщи и да учат онлайн.

По време на интервю за BBC през април 2020 година Кейт и Уилям разказаха малко повече за домашното обучение на Джордж и Шарлот, както и какви дейности измислят за децата си, за да им бъде интересно у дома. 

"Децата имат страшна издръжливост, не знам как го правят. Честно казано, стигате до края на деня и записвате всички неща, които сте правили през този ден. В нашия беше включено игра, готвене, печене, учене. Наистина е удивително колко много неща можеш да направиш в един ден", каза Кейт по това време. 

Кейт Мидълтън е отличничка по кралски протокол: Видео впечатли 3 милиона в социалните мрежи

Продължава да го подкрепя: Кейт Мидълтън се обадила на принц Хари

Ваканция по кралски: Къде принц Уилям и Кейт Мидълтън са с децата през лятото?

Принцесата на Уелс има и традиция, която не обича да нарушава. Освен че често прави портретите за рождените дни на децата си, тя остава до късно, за да им направи торта. Понякога самите деца участват в процеса, тъй като го намират за забавен и интересен. 

Кралица Елизабет обаче не е била толкова влюбена в кухнята, колкото снаха си. Всъщност, когато куннята в Амбър Хол е била ремонтирана, покойният монарх не е скрил неодобрението си и различното виждане, което е имал за мястото. Тогава тя е казала, че не разбира как толкова много хора обичат да прекарват цялото си време в кухнята. 

За още новини от света на кралските семейства последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари