IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата на банските - Салма Хайек показва завидна фигура в края на лятото

28 август 2023 16 30

Очевидно актрисата не си е позволила да се отпусне, дори по време на отпуск

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всички знаем, че е добре да поддържаме здравословно тегло през цялата година, но понякога забравяме за режима, особено когато сме на почивка. Подобно разглезване обаче явно не попада в списъка на Салма Хайек, която отново ни впечатли със снимка по бански.

Актрисата, която вече е определяна като кралицата на плажните тоалети, е на почивка в Мексико, където се наслаждава не местните красоти и плажовете. 56-годишната красавица публикува снимки от ваканцията, с които впечатли всичките си последователи и ги накара да се зачудят откъде Салма има сили и воля да поддържа подобна физика, дори през лятото. 

За да се слее напълно с тюркоазената вода в Мексико, Хайек облече цял бански в същия цвят, който чудесно описва фигурата й. Моделът на Gucci е с повдигащ бюста ефект, което още повече привлече погледа на феновете на актрисата, особено тези от мъжки пол. Държейки слънчевите си очила в една ръка, Салма сякаш се е гмуркала само няколко секунди преди снимката, ако съдим по мократа й коса. 

"Понякога косата ти решава да ти се подчини, когато най-малко очакваш или пък когато най-малко имаш нужда от това", написа звездата под публикацията. 

Въпреки че гримът не присъстваше върху лицето й, Хайек изглеждаше много по-млада за възрастта си, като част от потребителите я определиха като "олицетворение на богиня". Актрисата често е говорила за естествената си красота, като казва, че никога не се е подлагала на козметични операции и не смята да го прави. По думите й, остаряването е привилегия, която не трябва да се прикрива.

През последните дни Салма често споделя снимки и видеа от почивката си, включително как релаксира върху хамак, облечена красиво плетено плажно облекло. Оставила бялата си шапка настрани, актрисата очевидно се наслаждава на времето за себе си, напълно отдала се на тишината и спокойствието. 

Лятото на звездите: Салма Хайек на уроци по гмуркане

Лятото на звездите – Салма Хайек показа секси фигура и акробатични изпълнения

Салма Хайек има простичка тайна за красота – никакъв ботокс

По-рано този месец номиниранаата за "Оскар" актриса показа пищното си деколте и впечатляващ фигура в ефектни синь-бели бикини, докато се гмуркаше в океана заедно със съпруга си, бизнесменът Франсоа-Анри Пино. Двойката позира за няколко забавни снимки в океана заедно с приятелите си. Освен няколко близки дружки, към ваканцията са се присъединили и децата на съпрузите. 

Звездата от "Фрида" разкри прекрасната си фигура малко, след като сподели снимки без грим и с побеляла коса, която упорито отказва да прикрива. В същия момент Хайек категорично заяви, че никога не е използвала ботокс, въпреки множеството слухове за това. Твърди, че може да медитира с часове, след като е развила собствена техника, която намира за по-полезна, отколкото да се опитва да изчисти напълно ума си, защото не усеща как минава времето. 

Въпреки че отрича за използването на ботокс, Хайек признава, че разчита на радиочестотни и микрочестотни машини, които, според нея, помагат за стягане на кожата и предотвратяват появата на твърде видими бръчки. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари