IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек е и винаги ще бъде кралицата на червения килим

19 ноември 2022 09 00

Актрисата отново впечатли с тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В този момент можем само да кажем, че светът е на Салма Хайек и ние просто живеем в него.

Актрисата успя да прикове погледите в сряда, когато стъпи на червения килим преди началото на ежегодната галавечер на GQ за наградите „Мъж на годината“. Церемонията се проведе в Лондон и събра на едно място известни лица от шоубизнеса, включително Андрю Гарфийлд, Анна Уинтур, Стела Максуел и разбира се, Салма Хайек.

Докато всички звезди заслужаваха внимание, погледът ни остана в мексиканската актриса, която започна тенденцията за коледна мода още преди Деня на благодарността. Тя се появи с яркочервена рокля от Vivienne Westwood, която е от колекцията Made-to-Order. Сатененият тоалет се отличаваше с дълбоко деколте, паднали рамене и панделка, завързана на гърдите.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

56-годишната Хайек комбинира роклята с розови скъпоценни камъни във формата на цветя и чифт впечатляващи високи черни сатенени обувки на платформа. Косата ѝ бе пусната и разделена на път по средата, а гримът ѝ включваше опушено черно око и семпъл гланц за устни, допълнени от лек руж по бузите.

През септември Салма навърши 56 години, споделяйки видео от яхта, където танцува на песента „Честит рожден ден“ на Стиви Уондър. Тогава тя беше облечена в красив червен бански, доказвайки още веднъж, че няма да спре да публикува снимки по оскъдно облекло, независимо от мнението на хората. През годините Хайек бе подложена на множество критики, че трябва да се съобразява с възрастта си и да спре да споделя снимки по бански или по бельо.

По думите на актрисата, тя се чувства свободна, когато споделя подобно съдържание в социалните мрежи и се гордее с факта, че продължава да се снима. „Радвам се, че съм направила множество снимки, не се срамувам от тях“, категорична бе тя. Относно коментарите на някои недоброжелатели, Хайек отговори, че на хората може и да им е омръзнало от подобни снимки, но тя ще продължи да ги публикува.

Въпреки че продължава да се наслаждава на тялото си, актрисата много добре осъзнава на колко години е и какво се случва в организма ѝ. По време на интервю за New York Times, бе категорична, че е наясно с появата на сиви коси и не смята да ги крие, защото не иска да се преструва на по-млада отколкото е.

Хайек дискутира и чувствата ѝ към остаряването в епизод от предаването Red Table Talk с Джейда Пинкет Смит. Тогава тя зачекна темите за майчинството, менопаузата и брака, казвайки че жените нямат срок на годност и на всяка възраст могат да бъдат смели, силни и да се справят с трудностите на живота. Също така могат да бъдат и романтични, независимо от цялата домакинска работа, която вършат.

„Имаме право да бъдем обичани за това, което сме. Не сме тук само за да раждаме бебета, не сме тук, за да се грижим за мъжете. Не сме тук само за да служим на всеки около нас и когато децата ни напуснат, сякаш да сме минали срока си на годност. Това е недоразумение, което се върти в света от векове“, категорична бе звездата.

Секси латина: Тя е Салма Хайек и блясъкът е в кръвта ѝ

Салма Хайек посрещна 56 на яхта

Салма Хайек отново е тук и отново е по бански

Салма Хайек не само изрича тези думи с увереност, но и ги следва. Освен че няма да спре със секси тоалетите на плажа и на червения килим, тя яростно продължава с работата си в Холивуд. Съвсем скоро ще я видим в третата част на „Професия стриптийзьор“, където ще си партнира с Чанинг Тейтъм. Филмът ще излезе по кината на 10 февруари, навреме за Свети Валентин.

За още тенденции и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари