IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек посрещна 56 на яхта

5 септември 2022 12 30

Актрисата празнува рождения ден с мариачи

БГНЕС

БГНЕС

Салма Хайек отбеляза рождения си ден така, както най-добре умее – на яхта, по бански и с усмивка на лице. На 2 септември актрисата навърши 56, но вместо да покани приятелите си на лъскаво парти, реши да се забавлява насред океана. И потанцува, празнувайки своето остаряване.

„Честит 56-и рожден ден на мен!!!“, написа актрисата в Instagram и добави с хаштаговете към публикациите си, че винаги е благодарна за това, което има.

Салма е избрала бански от две части в червен цвят. С него тя танцува на яхтата, докато слуша на телефона си Happy Birthday на Стиви Уондър.

Веселият клип на Хайек е гледан над 6 милиона пъти само за изминалия уикенд.

Много колеги на актрисата я поздравиха

„Обичам те завинаги“, написа Блейк Лайвли. „Честит рожден ден на моята муза“, коментира от своя страна рапърът Дрейк.

Глория Естефан, която празнува своя рожден ден преди броени дни, също се включи към пожеланията към звездата, написвайки:

„Честит рожден ден, приятелко Дева! Изглеждаш невероятно и се надявам новата година от живота ти да е всичко, което си пожелаваш“.

Мелани Грифит, Антъни Хопкинс, както и редакторът на британския Vogue – Едуард Енинфул, са други известни личности, които писаха на стената на актрисата в социалната мрежа.

Мариачи за Салма Хайек

След видеото по бански, звездата сподели още едно, в което виждаме, че е получила специална изненада за своя рожден ден. Отивайки на вечеря със семейството си, тя е била посрещната с оркестър.

„Какъв по-добър начин да отпразнувате рожден ден от мариачи група“, пише тя.

„За мен остаряването е свързано с повторението. Нещо остарява, когато го правиш дълго време“, обяснява Хайек за това как се възприема в киноиндустрията на нейните години. „Ако винаги се променяш, ако винаги си любопитен, как може да си стар? Днес си някой нов“, добавя Хайек.

Салма Хайек

БГНЕС

Актрисата не се притеснява да говори и за влиянието на менопаузата върху нейното тяло. През юни, в откровен разговор за Red Table Talk, тя разкри, че не си е уголемявала бюста.

„Много хора казаха, че имам уголемяване на гърдите. Не ги обвинявам! Гърдите ми бяха по-малки! Така беше и с останалата част от тялото ми... Но те просто продължават да растат, посочва тя, обяснявайки за хормоналните промени, през които преминава в момента.

Йога е онова, което Салма прави и до днес, за да има хубава фигура. Все пак тя посочва, че няма достатъчно време за упражнения, особено сутрин, но се старае да прави асаните в дните, в които не работи. Освен това изпълнява техника за мускули, с които те да са активни през целия ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари