IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек сподели зашеметяващи снимки с дъщеря си Валентина

27 април 2022 12 30

Двете дами позират за корицата на Vogue, Мексико

БГНЕС

БГНЕС

Салма Хайек е доказателство, че добрият външен вид се предава на поколенията и то успешно. Холивудската звезда с мексикански корени сподели поредица от красиви снимки, на които позира с единствената си дъщеря – Валентина Палома. Актрисата и 14-годишното момиче позираха заедно за корицата на новия брой на Vogue, Мексико, показвайки колко много си приличат.

На кадрите се вижда, че майката и дъщерята имат доста сходни черти и очи, въпреки че Валентина прилича доста и на баща си – френския моден магнат Франсоа Анри Пино.

Статията за 55-годишната Салма и Валентина е направена специално за Деня на майката, като фотосесията е заснета в дома им. Хайек е споделила някои от кадрите в профила си в Instagram и е написала: „Какъв страхотен ранен подарък за Деня на майката. Обичам тези красиви снимки от @nicobustos и този специален момент с моята Валентина. Благодаря ти @voguemexico!“

Феновете веднага започнаха да бомбардират звездата с изобилие от сърдечни и ентусиазирани коментари като: „С Валентина изглеждате толкова красиви“, или „И двете сте зашеметяващи“, както и „Валентина е истински модел!“ Дори Линда Еванджелиста е пуснала няколко емотикони със сърца под снимките на Салма и Валентина. Припомняме, че супермоделът има 15-годишен син Августин от съпруга на Хайек – Франсоа Анри Пино, който се роди през 2006 г. – точно една година преди появата на Валентина.

Еванджелиста и Пино имаха кратка връзка, преди той да се запознае и влюби в Салма, за която се ожени през 2009 г.

През 2020 година Хайек даде интервю за вестник The Telegraph, в което коментира семейния си живот. Тя сподели, че се радва, че е станала майка чак на 41 години, защото това ѝ е позволило да стане по-добър човек. „Първо трябваше да свърша много неща, които бяха важни за мен. Най-важното беше, че родих дъщеря си от точния човек в момент, когато наистина можех да се съсредоточа върху майчинството“, каза тя.

Салма и

Снимка: БГНЕС

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари