IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принс и Парис Джексън си спомниха за баща си навръх рождения му ден

31 август 2022 08 40

Кралят на попа щеше да навърши 64 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принс и Парис Джексън отбелязват тъжна годишнина.

По-големите деца на Майкъл Джексън публикуваха снимки с него по случай 64-ия му рожден ден на 29 август. И двамата извадиха кадри от архивите, на които се вижда, че Краля на попа всъщност не е бил онзи работохолик за какъвто беше смятан, а е отделял нужното внимание и на децата си. В колекцията от снимки са включени моменти, на които Джексън храни сина си, празнува рожден ден с трите си деца, позира пред коледното дръвче и се забавляват в домашната кухня.

„Честит рожден ден на най-великия! С всеки изминал ден ми липсваш все повече, но и любовта ми към теб расте. Благодаря ти за всичко“, написа Принс в социалните мрежи.

Сестра му Парис също се разрови в миналото, за да открие снимка, на която споделя мил момент с известния си баща. Моделката публикува кадър в своите истории в Instagram, на който носи синя рокличка и бяла панделка в косата. Тя целува Майкъл по устните, а певецът носи емблематичната си бяла диамантена ръкавица, бяла тениска и черно яке.

Майкъл Джексън почина преди повече от десетилетие, през 2009 година, в дома си в Лос Анджелис. Официалната причина за смъртта е предозиране с предписани лекарства, като лекарят на изпълнителя беше обвинен в непредумишлено убийство. През 2018 година се проведе специална церемония в чест на 60-ия рожден ден на Краля на попа.

„Да бъдем тук днес наистина е вдъхновяващо, защото баща ни беше Краля на попа и направи толкова много“, каза Принс по това време. Сестра му добави, че със семейството ѝ почитат Майкъл по толкова много начини, но никой друг не може да ги разбере, освен собствените му деца.

Джексън остави след себе си трима наследници – Принц, Парис и Бланкет. Миналата година най-малкият син на Майкъл даде интервю пред Good Morning America, споделяйки как той, брат му и сестра му продължават наследството на баща си.

Бланкет разходи зрителите из стая, пълна с вещи на Джексън, за които каза, че все още пазят частица от историята на живота и кариерата му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари